Mi történt a Hatoslottón? Ilyen még nem volt: csúszik a sorsolás, minden egy irányba mutat

Pénzcentrum2023. december 10. 16:37

Miért nem került a szokásos időpontban adásba 2023. december 10-én a Hatoslottó nyerőszámainak sorsolása a Duna TV-n? Mikor sorsolják ki a hatos lottó 49. heti nyerőszámait? Itt vannak a rendkívüli részletek!

Mint ahogy a héten arról mi is beszámoltunk, a SzerencsejátékZrtt. értesítette játékosait, hogy a Hatoslottó sorsolás műsorba kerülési ideje megváltozik 2023. december 10-én (vasárnap). 

A számsorsolás a megszokott időben, Sorsolási Bizottság és közjegyző jelenlétében történik, azonban a Nobel-díj-átadó ünnepség élő közvetítése miatt az esemény később, várhatóan 18:45-től lesz látható a Duna Televízióban. Az érintett játékot aznap változatlanul 14:30-ig lehetett megvásárolni.

Amint megvannak a friss nyerőszámok, első között számolunk be róluk itt a Pénzcentrumon!

Frissítés! Kihúzták a Hatoslottó 49. heti nyerőszámait az esti órákban. Élő tudósításunkat itt találod, benne a hatos lottó nyerszőmaival, illetve a 49. hátékhét nyereményeivel:

Címkék:
lottó, hatoslottó, szerencsejáték, lottósorsolás, nyerőszámok, szórakozás, számsorsolás, lottószámok, hatos lottó, pénzcentrum lottószámok,