Kifakadt Erdélyi Mónika: drámai reggelre ébredt, lánya a suliból is kimaradt

Pénzcentrum2023. december 7. 13:32

Erdélyi Mónika ugyan tisztában van azzal, hogy télen szokott hó esni, de már elszokott tőle, attól pedig végképp, hogy csak ő takarítsa el a mocskot.

"Komolyan mondom hogy a fene egye meg ezt a havazást, én annyira utálom a havat! Nézzétek meg, hogy az utcánkban minden le van jegesmedve" – fakadt ki az egykori tévés a TikTon. Fiss videójában a celeb azt is megmutatta, hogy az utcájukban ők "pucolták" el a jeget, ennek ellenére nem tudtak a lányával elindulni az iskolába. 

Ez amit itt láttok ez már gyönyörű, ezt már mi pucoltuk le, körülbelül 1 órás munkával – mutatta, majd hozzátette, erre azért volt szükség, mert lentebb az utat ugyan eltakarították, ám közvetlenül előttük az utat nem pucolja le senki.

Végül a videóban Erdélyi Mónika leszögezi, tisztában van azzal, hogy télen szokott hó esni, de már elszokott tőle, attól pedig végképp, hogy csak ő takarítsa el a mocskot. Végül az egykori talk-show háziasszony megígértette a követőivel, hogy kimennek havat lapátolni, ha szükség van rá, hogy ne csak a szomszédnak kelljen, mert ha csak egy ember csinálja ezt, akkor az iszonyú fárasztó és nagyon sok időt vesz igénybe.

Korábban megírtuk, a hótakarítás és a jégmentes járda biztosítása tehát gyakran az ingatlantulajdonos feladata. Az önkormányzati rendeletek szerint ez jogi felelősséggel jár. Ha valaki megsérül az ingatlan előtti veszélyes járdán, a tulajdonos köteles a kárt megtéríteni. Bizonyos esetekben akár gondatlanságból elkövetett bűncselekmény miatt is felelősségre vonható.

NULLA FORINTOS SZÁMLAVEZETÉS? LEHETSÉGES! MEGÉRI VÁLTANI!

Nem csak jól hangzó reklámszöveg ma már az ingyenes számlavezetés. A Pénzcentrum számlacsomag kalkulátorában ugyanis több olyan konstrukciót is találhatunk, amelyek esetében az alapdíj, és a fontosabb szolgáltatások is ingyenesek lehetnek. Nemrég három pénzintézet is komoly akciókat hirdetett, így jelenleg a CIB Bank, a Raiffeisen Bank, valamint az UniCredit Bank konstrukcióival is tízezreket spórolhatnak az ügyfelek. Nézz szét a friss számlacsomagok között, és válts pénzintézetet percek alatt az otthonodból. (x)

A jogi felelősség mellett az ingatlantulajdonosoknak milliós nagyságrendű kártérítési összegekkel is számolniuk kell, ha valaki megsérül az ingatlanuk előtti jeges járdán - erre számos szakmai felületen felhívják a figyelmet a kártérítésre szakosodott jogászok. A hó- és jéghelyzet kezelése pedig nem csak a családi háztulajdonosok, hanem a társasházak albetét-tulajdonosainak is kötelessége.

Címkék:
otthon, havazás, időjárás, ítéletidő, takarítás, szórakozás, hólapátolás,