Dubaji luxushotel és bébiszitter: ilyen feltételekkel térne vissza Hosszú Katinka a válogatott edzőtáborába

Pénzcentrum2023. december 7. 14:33

Még nem döntött a Magyar Úszószövetség arról, teljesítik-e Hosszú Katinka kérését, aki családjával szeretne elmenni a válogatott dubaji edzőtáborába - egy luxushotelben szeretne laki férjével és kislányával, valamint egy bébiszitterrel.

Egyelőre nincs döntés a Magyar Úszószövetségben, hogy kifizetik-e Hosszú Katinka edzőtáborozását, avagy sem. A háromszoros olimpiai bajnok sportoló indulni akar a jövő évi olimpián, így edzésbe állt és szeretne elmenni a válogatott januári, dubaji edzőtáborába.

Ugyanakkor beadványában a 34 éves úszó különleges elvárásokat támasztott: azt kéte, hogy a válogatottól külön, családjával utazhasson a Közel-Keletre, ott a férjével - egyben edzőjével -, Layber-Gelencsér Mátéval, a kislányukkal és egy bébiszitterrel egy ötcsillagos szállodában tölthessék az idejüket a felkészülés során. A szövetség még nem döntött az ügyben, de a Blikk szerint nem kizárt, hogy érdemei elismeréseként teljesítik Hosszú Katinka kérését. A sztárúszónak még nincs meg az olimpiai induláshoz szükséges szintideje, így jelenleg nem is élvezhetné a legjobbaknak járó lehetőségeket. Sőt, ez sem elég, az adott számban a két legjobb magyar egyikének is kell lennie. A szakemberek szerint óriási formajavulásra lenne szüksége, hogy ez összejöjjön.

Címlapkép: Illyés Tibor, MTI/MTVA

Címkék:
olimpia, sport, úszás, edzés, szórakozás, hosszú katinka, dubaj, olimpikon,