Tényleg felkerült a Disney+ streaming-platformra a Harry Potter Pixar-változata?

Pénzcentrum2023. november 17. 20:29

Vírusként terjed a TikTokon egy videó, amelynek a készítője azt állítja - meglepően hiteles illusztrácóval kísérve -, hogy felkerült a Disney+ streaming-platformra a Harry Potter első részének, vagyis a Harry Potter és a bölcsek kövének, a Pixar stúdió által készített rajzfilmváltozata. Te is belefutottál a TikTok-on és meg is örültél a pixaros Harry Potter animációs filmnek? Akkor el kell keserítsünk.

Rengeteg rajongó figyelmét keltette fel az a vírusként terjedő videó a TikTok-on, amely azt sugallja, hogy a Pixar stúdió elkészítette a Disney Plusra a Harry Potter és a bölcsek köve című könyv rajzfilmváltozatát.

A @tony.aube TikToker által közzétett videón egy televízió képernyőjét láthatjuk, amelyen a Disney+ alkalmazás fut, és a Pixar kategória kiválasztásánál megjelenik a Harry Potter és a bölcsek kövének animációs változata, amelyet elindítva meglepően hiteles képkockákat láthatunk a filmből. Íme:

A dexerto.com értesülései szerint azonban a vírusvideó kamu, nincs fent a Disney+-on a Harry Potter Pixar-változata. Így az sem meglepő, hogy a hivatalos cáfolat megjelenése után a rajongók reakciói a csalódottságtól a frusztrációig terjednek. Sokan persze továbbra is bizakodnak, mert nem értik, hogyan lehetett ilyen meggyőző hamisítványt létrehozni, és a Disney Plus hivatalos platformjának részeként feltüntetni.

 

Címkék:
disney, streaming, tiktok, streaming szolgáltatás, disney+, disneyplus,