Megnyugodhatunk, jövőre is lesz mit nézni: érkezik a Barbenheimer

Pénzcentrum2023. november 8. 22:02

A filmipar cinikusai talán egy pillantást vetnek a nemrég bejelentett, Barbenheimer című alacsony költségvetésű vígjátékra és a plakátra, amely Barbie ikonikus rózsaszín betűtípusát használja egy nukleáris robbanás képe fölött. A film nem lesz nagy költségvetésű, egymillió dollárból kijön és jövőre lesz látható a mozikban. 

"A hír 100 százalékban igaz" - mondta Charles Band. "De ez egyúttal lehetőség is arra, hogy jól szórakozzunk a két film bizarr párosításán, valamint Barbie hangulatának és Oppenheimer sötétségének kombinációján. Ha ezt összekevered, akkor van egy  lehetőség a sötét humorra"

A Barbenheimerben, Dr. Bambi J Barbenheimert, egy zseniális tudós babát követhetünk, aki Dolltopiában, a végtelen nyarak és tengerparti partik világában él, és barátját, Twink Dollmant. Eddig tehát Greta Gerwig neonszínű, milliárdos álomvilágában maradunk. Azonban Dr. Barbenheimert felbőszít a babákkal való brutális bánásmód, amit a babák az embergyerekektől kapnak, így a való világba merészkedik, ahol megtapasztalja az emberiséget a legrosszabb formájában, és természetesen elhatározza, hogy épít egy hatalmas atombombát, hogy mindezt kiiktassa. 

Címkék:
mozi, hírek, szórakozás, filmek, filmezés,