Kitálalt Havas Henrik a mokkás fizetéséről: ennyit keresett a TV2-nél

24.hu2023. november 7. 20:10

Havas Henrik havi négymillió forintért vállalta el a műsorvezetést a Mokkában - árulta el a 24.hu-nak adott interjúban. Öt év után távozott a Heti Hetesből, másort valamint csatornát is váltott. "Amikor megkeresett a TV2, azt hittem, rosszul hallok" - vallotta be.

Arra a kérdésre, nem volt-e fura, hogy amíg az RTL-nél hétről hétre politikusokról mondott véleményt, a váltás után interjúzta őket, Havas Henrik azt mondta: "Olyan a világon nincs, hogy valaki a televízióban az egyik műsorban véleményt, a másikban híreket mond, nyilván kommentár nélkül." Majd hozzátette, hogy emiatt amikor megkereste a TV2, azt hitte, rosszul hall, de azt mondták, nincs ezzel baj, nem érdekes. "Nem érdekes! Ebben az országban semmi nem érdekes. Ennél hülyébb ország a világon nincs. Komolyan. Ami itt folyik, az vicc" - fakadt ki a műsorvezető. Aztán mégis elvállalta az állást.

A kérdésre, miért vállalta akkor a Mokkában az állást, azt felelte, "ha ezek ennyire hülyék, mit huzakodjak velük. Havi négymillióért hajlandó voltam bohóckodni". Ebből kiderült, hogy évi 48 milliót keresett a műsorban. "Nem mintha rászorultam volna" - mondta Havas Henrik az interjúban.

Címkék:
tv2, interjú, kereset, állás, keresetek, műsorvezető, havas henrik, szórakozás,