Két magyar ébredt szuperlottó-milliomosként: itt vannak az Eurojackpot 44. heti hétvégi nyerőszámai

Pénzcentrum2023. november 4. 08:55

Tegnap este kihúzták az Eurojackpot 2023/44. heti, pénteki nyerőszámait. A főnyereményt ezúttal senki sem vitte el.

Pénteken este kihúzták az Eurojackpot nevű lottójáték 44. játékhetének második fordulós nyerőszámait. Az Eurojackpot játékban 50-ből 5 számot kell eltalálni az A-mezőn, valamint kettőt a B-n. Nyeremnényt akkor érünk el, ha legalább 2+1 találatunk van.

Az Eurojackpot nyerőszámai a 44. játékhéten, pénteken:

6; 21; 23; 31; 39; 1; 5.

A legmagasabb nyeremény a II. nyerőosztályban született, 5 külföldi játékos bruttó 308 304 eurót, vagyis nagyjából 117,1 millió forintot nyert. A legmagasabb nyerőosztály, amiben magyar játékosnak találata volt a IV. volt, 4+2 találattal: ketten is vannak, a szerencsés játékosok nyereménye 2,3 millió forint nettóban. Az alacsonyabb nyerőosztályokban még 12 ezer magyar játékosnak volt szerencséje, nagyjából 65 millió forintot osztottak szét közöttük. Mivel telitalálat nem volt,

a következő sorsoláson, kedden már 15 millió euró, vagyis 5,7 milliárd forint lesz a tét.

A forint árfolyam erősödését követően az Eurojackpot továbbra is 820 forintba kerül jelenleg. A múlt évben volt olyan hét, amikor 880 forint volt egy volt egy játék a gyenge forint eredményeként. A Szerencsjáték Zrt. honlapján található tájékoztatás szerint az Eurojackpot esetében egy alapjáték ára hozzávetőlegesen 2 eurónak megfelelő összeg forintban. (Az árszint a cikkünk megjelenésekor érvényes euróárfolyam alapján 750 forint lenne.) Az árat viszont az MNB által meghatározott euró-forint árfolyam heti átlaga alapján határozzák meg sávos rendszerben.

LAKÁST, HÁZAT VENNÉL, DE NINCS ELÉG PÉNZED? VAN OLCSÓ MEGOLDÁS!

A Pénzcentrum lakáshitel-kalkulátora szerint ma 10 millió forintot, 15 éves futamidőre, már 7,21 százalékos THM-el,  havi 89 803 forintos törlesztővel fel lehet venni a CIB Banknál. De nem sokkal marad el ettől a többi hazai nagybank ajánlata sem: az Erste Banknál 8,04% a THM, a Raiffeisen Banknál 8,09%; az UniCredit Banknál 8,12%,  a K&H Banknál 8,31%, akárcsak az OTP Banknál. Érdemes még megnézni magyar hitelintézetetek további konstrukcióit is, és egyedi kalkulációt végezni, saját preferenciáink alapján különböző hitelösszegekre és futamidőkre. Ehhez keresd fel a Pénzcentrum kalkulátorát. (x)

"A sávos rendszer biztosítja, hogy az árváltozás ne legyen gyakori" - írják, pedig 2022-ben is legalább ötször válotozott a játék ára. Idén sem ez az első, hogy megváltozik a díjszabás, de ennek csak örülhetnek a játékosok, hiszen 2023-ban csökkenés mutatkozik.

Címkék:
szerencsejáték, forint, eurojackpot, magyar, millió, szórakozás, eurojackpot lottó, eurojackpot nyertes,