Ezekkel készül novemberben a Disney+ : régóta várt tartalmakkal robban be a hónap

Pénzcentrum2023. október 27. 22:34

Ezek a filmek és sorozatok lesznek elérhetőek novembertől a Disney+ kínálatában. Számos régóta várt film és sorozat kerül a kínálatukba. 

Kiderült, hogy milyen új izgalmas tartalmakkal bővül novemberben a Disney+. A streaming szolgáltató a Disney, a Pixar, a Marvel, a Star Wars, a National Geographic és még sok más tévésorozatokat és filmeket gyártó vállalatnak ad otthont csak úgy, mint a saját gyártású Disney+ filmeknek és sorozatoknak.

A következő hónap kínálatában a sport rajongókra is gondoltak, két olyan tartalom is kikerül a palettára, amely erősen a sport filmek és sorozatok kedvelőinek ajánlott. Az egyik a Fx üdv Wrexhamben! című sorozat folytatása, amelyben Rob McElhenney és Ryan Reynolds a világ 3. legrégebbi profi futballklubját irányítja. A sorozat nyomon követi Wrexham, az észak-walesi város álmait és gondjait, miközben a történelmi csapat jövője a két hollywoodi sztár kezében van. Az elkötelezett szurkolók a dicső napok visszatéréséről álmodoznak, miközben felkészülnek a kihívásokra, amelyeket a hírnév hozott a közösség számára. A sorozat 3 résszel indul és minden szerdán érkezik az új epizód. 

A Brawn: A lehetetlen Formula 1 sztori az autósport szerelmeseink erősen ajánlott, a sorozat egy valós eseményt dolgoz fel. Keanu Reeves a Forma-1 történetének egyik legnagyobb sztoriját meséli el. Ross Brawn és olyan nagyra becsült autóversenyző, legendák, mint Jenson Button és Rubens Barrichello szemszögéből minden kiderül a lebilincselő sorozat négy része alatt. A Brawn GP megalakulásától kezdve követhetjük figyelemre méltó útjukat a stratégiai manővereken és pénzügyi próbatételeken keresztül a sportág történetének egyik kivételesen versenyképes korszakában. A sorozat az összes részével együtt november 15-től lesz elérhető.

De a kínálatba már a sokak által várva várt karácsonyi tartalmakat is elkezdik előkészíteni, egy sorozat és film is felkerül, amivel már hangolódhatunk a decemberi ünnepre. Megérkezik a Télapuk második évada, kezdetben két rész kerül fel, majd hetente érkeznek a friss epizódok. A sorozatban a Calvin család visszatér a karácsonyi körútról, és mindenki egy varázslatos hógömböt talál a karácsonyfa alatt. Mivel a karácsonyi varázslat minden eddiginél nagyobb volt, Scott a jövőre gondolván Cal-t nevezi ki a következő Télapónak. De nem csak Cal az, aki részese ennek az északi sarki örökségnek.

LAKÁST, HÁZAT VENNÉL, DE NINCS ELÉG PÉNZED? VAN OLCSÓ MEGOLDÁS!

A Pénzcentrum lakáshitel-kalkulátora szerint ma 10 millió forintot, 15 éves futamidőre, már 7,21 százalékos THM-el,  havi 89 803 forintos törlesztővel fel lehet venni a CIB Banknál. De nem sokkal marad el ettől a többi hazai nagybank ajánlata sem: az Erste Banknál 8,04% a THM, a Raiffeisen Banknál 8,09%; az UniCredit Banknál 8,12%,  a K&H Banknál 8,31%, akárcsak az OTP Banknál. Érdemes még megnézni magyar hitelintézetetek további konstrukcióit is, és egyedi kalkulációt végezni, saját preferenciáink alapján különböző hitelösszegekre és futamidőkre. Ehhez keresd fel a Pénzcentrum kalkulátorát. (x)

Emllett pedig az Egy igazi karácsony című film is megtekinthető lesz november 17-től. Scott Calvin 28 év után újra igaz Mikulásként, az Északi-sark és a karácsony vezetőjeként uralkodik. Családjával (Carol, Sandra és Cal) az oldalán, valamint a manóival Scott Calvin megküzd a változó világgal, hogy életben tartsa a karácsony szellemét egy új generáció számára.

De ezek mellett még számos másik sorozat folytatása és új tartalom is megtekinthető lesz. A bármikor lemondható, reklámmentes havi Disney+ -előfizetés ára: 3090 Ft.

Címkék:
foci, sport, sorozat, november, forma-1, ünnepek, szórakozás, disney, filmek, disney+, sorozatok,