10 milliót nyert: most elárulta az is, mire költi a pénzt a Séfek séfe

Pénzcentrum2023. október 7. 14:20

Eszközökre és az esküvőjére költi a nyereménye nagy részét a Séfek séfe idei győztese, Zörgő János. A versenyző azért jelentkezett a TV2 főzőrealityjébe, hogy a példaképétől, Vomberg Frigyestől tanuljon. Elmondása szerint 12 éves kora óta vágyik arra, hogy megmutassa a nagyvilágnak, mire képes.

"Nagyon tisztelem Vomberg Frigyes munkásságát, és szerettem volna megnézni, hogy egy kis faluból elindulva mire vihetem ebben a versenyben. Nagy menet volt, hosszú és fárasztó verseny, de nagyon örülök, hogy sikerült" – árulta el a fiatalember a Blikknek.

"12-13 éves lehettem, amikor azon a nyáron a szüleim nagyon sokat dolgoztak, nem volt idejük semmire, én pedig arra gondoltam, miért ne adhatnám vissza nekik azt a sok jót, amit tőlük kaptam. Úgy döntöttem, főzök nekik én, hogy ezzel is segítsek. Nyilván kikértem édesanyám tanácsait, ő mondta el, mit és hogyan kell, és annyira jól sikerült az első étel, hogy végül egész nyáron én főztem rájuk. Ők elmondták, mit szeretnének aznap enni, én pedig elkészítettem" – mesélte János, akinek ezek után egyértelmű volt, hogy kitanulja a szakácsmesterséget. Mostanra pedig a fővárosi Bestia séfhelyettese és a Séfek séfe műsort is megnyerte.

A szakács elárulta a lapnak, mire szeretné költeni a 10 millió forintos nyereményét: "Van egy álmom, amely a közeljövőben, az elkövetkező öt évben beteljesülne, ez pedig az, hogy szeretnék privát séfként dolgozni, amihez eszközöket, gépeket kell vennem." Hozzátette, hogy természetesen az esküvőre is költenek, Zörgő János ugyanis a nyáron eljegyezte a barátnőjét.

Címkék:
pénz, nyeremény, celeb, szórakozás, műsor, nyertes,