Horror áron mennek a jegyek az olasz énekes koncertjére: ez már tényleg durva

Pénzcentrum2023. október 6. 12:33

Mélyen a zsebébe kell nyúlnia annak, aki látni szeretné jövő novemberben a különleges hanggal megáldott olasz énekest.

Újra magyarországi színpadra lép Andrea Bocelli. A világhírű olasz tenor 2024. november 23-án a fővárosi MVM Dome-ban ad koncertet. A koncertprogramban népszerű operarészletek és az ismert popalbumainak dalai szerepelnek, napjaink legnépszerűbb tenorját magyar szimfonikus zenekar és kórus kíséri - közölte a szervező Broadway Event.

Andrea Bocelli karrierje az 1994-es Sanremói Dalfesztivál megnyerésével kezdődött. Csaknem harminc éve tartó pályafutása során elénekelte a legnagyobb operaszerepeket, fellépett a világ valamennyi nagy koncerttermében, operaházában, miközben meghódította a popzenei csúcsokat is. Megkapta a hallhatatlanoknak járó csillagot a hollywoodi Hírességek sétányán, hatszor jelölték Grammy-díjra és Latin Grammy-re, énekelt négy amerikai elnök, három pápa és az angol királyi család előtt is.

Ennek a patinás életútnak és zajos sikereknek köszönhető, hogy igen mélyen a zsebébe kell nyúlnia annak, aki látni szeretné jövő novemberben az olasz énekest. Mint a Pénzcentrum megtudta, a legolcsóbb jegyek 22 900 forintot kóstálnak majd, de a színpad előtti, kiemelt helyekre akár 59 900 forintot is elkérhetnek a rajongóktól.

Címkék:
drága, forint, olaszország, szórakozás, énekes, jegyek, olasz, horror, drágaság, horrordrága,