Pofátlan jegyüzérek csaptak le a magyar-szerb meccs belépőire: keményen lehúzzák a hoppon maradt szurkolókat

Pénzcentrum2023. szeptember 23. 13:33

Őrült pénzért kínálják a belépőket a Magyarország-Szerbia Eb-selejtezőkre a jegyüzérek: van, aki euróban kér nyolcszoros árat a meccsjegyekért. A jegyeket pénteken kezdék el hivatalosan árulni, 3 óra alatt elkapkodták őket, és nem mindenki azért váltott belépőt, hogy élőben szurkolhasson.

Pénteken indult meg a jegyvásárlás az október 14-i Magyarország-Szerbia válogatott meccsre, az MLSZ közlése szerint 3 óra alatt minden belépő gazdára talált, teltház lesz a Puskás Arénában. Igen ám, de úgy tűnik, hogy rengeteg belépőre jegyüzérek csaptak le, akik most horror pénzért próbálják továbbadni őket.

A legolcsóbb belépők 6000 forintba kerültek eredetileg, a legdrágábbak pedig 21000 forintba:

A nyerészkedők viszont ennek többszörösével akarják lehúzni a hoppon maradt szurkolókat. A Trollfoci a Facebookon már arra buzdítja a követőket, hogy küldjék el nekik, milyen húzós árakat kérnek a jegyüzérek. Volt olyan, aki az eredetileg 21 ezer forintos belépőt 450 euróért, azaz 175 ezer forintért kínálta eladásra - igen, nyocszoros pénzért. És euróban...

De a legolcsóbb, 6000-es meccsjegyekért is jellemzően 50 ezer és 100 ezer forint közötti összeget kértek a nyerészkedők. A Pénzcentrum is talált olyan hirdetést, amelyben az eredetileg 18 500 forintért árult belépőket 100 ezer forintos darabáron akarták továbbadni.

És úgy tűnik, nem olyan emberekről van szó, akik megvették a jegyet, de végül, ez alatt az egy nap alatt mégis közbejött valami...

LAKÁST, HÁZAT VENNÉL, DE NINCS ELÉG PÉNZED? VAN OLCSÓ MEGOLDÁS!

A Pénzcentrum lakáshitel-kalkulátora szerint ma 10 millió forintot, 15 éves futamidőre, már 7,21 százalékos THM-el,  havi 89 803 forintos törlesztővel fel lehet venni a CIB Banknál. De nem sokkal marad el ettől a többi hazai nagybank ajánlata sem: az Erste Banknál 8,04% a THM, a Raiffeisen Banknál 8,09%; az UniCredit Banknál 8,12%,  a K&H Banknál 8,31%, akárcsak az OTP Banknál. Érdemes még megnézni magyar hitelintézetetek további konstrukcióit is, és egyedi kalkulációt végezni, saját preferenciáink alapján különböző hitelösszegekre és futamidőkre. Ehhez keresd fel a Pénzcentrum kalkulátorát. (x)

A kiposztolt üzenetváltásokból kiderült, hogy a legtöbb ügyeskedő direkt arra játszott, hogy minél több belépőt megvásároljon a 65 ezerből, hogy aztán busás haszonnal eladja. A Trollfocin kommentelő, csalódott szurkolók már azt is felvetették, hogy a Magyar Labdarúgó Szövetségnek kellene lépni az ügyben, hogy tényleg olyanokhoz kerüljenek a meccsjegyek, akik szeretnék látni a magyar csapatot.

Címlapkép: Vasvári Tamás, MTI/MTVA

Címkék:
magyarország, foci, belépő, szerbia, jegyüzér, szórakozás, magyar válogatott, pénzéhség, focimeccs,