Ebben a nógrádi kisfaluban él a legendás tévés műsorvezető: ki nem találod, mit dolgozik

Pénzcentrum2023. szeptember 19. 12:15

Dömsödi Gábor, az egykori televíziós maga mögött hagyta a fővárost és Bokor nevű településre költözött. Mivel már száz kilométerre lakik Budapesttől, ilyen benzinárak mellett csak ritkán megy fel Budapestre.

Éveken át ingázott míg végül leköltözött a Nógrád vármegyei Bokor településre Dömsödi Gábor, egykori tévés műsorvezető. Mivel száz kilométerre lakik Budapesttől, ilyen benzinárak mellett csak ritkán megy fel a fővárosba.

Nyugdíjas vagyok, nincs okom panaszra, de már meg kell terveznem, hogy mire és mennyit költök. A földünk jelentős részét eladtam, lovaim már nincsenek

 - nyilatkozta a Meglepetésnek, amit a Blikk szemlézett. Az egykori televíziós többnyire telefonon tartja a kapcsolatot volt kollégáival, mivel ma már óvatosabban bánik a pénzzel.

Dömsödi korábban már volt független polgármester itt és Pásztón is, jövőre pedig ismét indulna az önkormányzati választásokon. Szeretne a helyiek életkörülményein javítani, mivel sok fiatal elhagyta a falut, erre nagy szükség van. Szerinte, ha turisztikai célponttá válna Bokor, több munkalehetőség lenne. Első lépésként társadalmi munkát vállalt: pusztán önszorgalomból, fizetség nélkül elvállalta a falu kocsmájának és boltjának vezetését.

Címkék:
otthon, tévé, sztár, vidék, műsorvezető, szórakozás, sztárműsorvezető, tévéműsorok, nógrád,