Megbüntette a rendőrség L.L. Juniort és G.w.M-et: ekkora csekket kaptak a Petőfi hídi száguldozásért

Pénzcentrum2023. szeptember 15. 17:03

Megszületett a rendőrségi határozat a két celeb, L.L. Junior és G.w.M gyorshajtásának ügyében- írja a Naphire.hu.  

Néhány héttel ezelőtt robbant a hír, hogy az ismert zenészek, L.L. Junior és G.w.M nem éppen lassan haladva üdvözölték egymást a Petőfi hídon, eközben pedig mind a két vezető súlyosan meghaladta a 50 km/órás sebességkorlátozást. L.L. Junior élő bejentkezésén hallani, ahogy utal rá, hogy a BMW-t vezető társa 130 km/órával halad, ami bőven meghaladja megengedett határt. A kihágást tovább súlyosbította, hogy L.L. Junior egy 24 óráig elérhető Instagram történetben örökítette meg az általuk csak „gázfröccs”-ként fémjelzett eseményt.

A Budapesti Rendőr-főkapitányság a megengedett sebesség túllépése miatt a két járművezetővel szemben fejenként 90 ezer forint közigazgatási bírságot, valamint 6-6 közlekedési előéleti pontot szabott ki, míg a vezetés közben kézben tartott mobiltelefonnal videózás miatt a jogszabályban rögzített húszezer forint pénzbírságot szabta ki, valamint három közlekedési előéleti pontot rögzített.

Tehát G.w.M 90 ezres bírságot és 6 büntetőpontot, míg a videót készítő L.L. Junior 110 ezres bírságot és 9 büntetőpontot kapott.

Címkék:
rendőrség, büntetés, gyorshajtás, verseny, szórakozás, bmw, mercedes,