Leesik az állad: pofátlanul drága luxusórában ült be a The Voice mentorszékébe Curtis

Pénzcentrum2023. szeptember 10. 19:02

A luxusóráknak nemcsak presztízsértékük van, hanem jó befektetést is jelenthetnek. Ezért sem meglepő, hogy egyre többször kerül elő a téma, miszerint milyen órákat villantottak egyes magyar hírességek. A Beszéljünk az órákról TikTok-csatornán most Curtis órájáról rántotta le a leplet a szakember.

Curtis órái már nem egyszer kerültek górcső alá az elmúlt évek során. Az újpesti rapper ugyanis szemmel láthatóan rajong a hatalmas, drága kiegészítőkért. Legutoljára az RTL legújabb tehetségkutatójának, a The Voice-nak az egyik jelenetében villantott egy hatalmas fekete-arany órát.

A szemfülesek, akik figyelemmel kísérik a Beszéljünk az órákról TikTok-csatornát, azok kiszúrhatták, hogy a The Voice mentora egy rózsaszín arany Audemars Piquet Royal Oak OffShore órát visel, ami abban különbözik a szakember elmondása szerint a hagyományos Royal Oak óráktól, hogy ez sokkal hatalmasabb, maszkulinabb.

A méretbeli különbségek mellett még annyi van, hogy mechanikus konográfot tartalmaz ugye. A mérete egyébként tényleg nagy: a hagyományossal szemben ennek gombok nélkül is 44mm az átmérője

– mondta el a Beszéljünk az órákról szakembere.

Ezen a ponton pedig mindenkiben felmerülhet a kérdés, hogy mégis mennyit is érhet a Curtis karján látott nem kis darab aranyóra:

NULLA FORINTOS SZÁMLAVEZETÉS? LEHETSÉGES! MEGÉRI VÁLTANI!

Nem csak jól hangzó reklámszöveg ma már az ingyenes számlavezetés. A Pénzcentrum számlacsomag kalkulátorában ugyanis több olyan konstrukciót is találhatunk, amelyek esetében az alapdíj, és a fontosabb szolgáltatások is ingyenesek lehetnek. Nemrég három pénzintézet is komoly akciókat hirdetett, így jelenleg a CIB Bank, a Raiffeisen Bank, valamint az UniCredit Bank konstrukcióival is tízezreket spórolhatnak az ügyfelek. Nézz szét a friss számlacsomagok között, és válts pénzintézetet percek alatt az otthonodból. (x)

Ennek jelenleg a piacon úgy 45 000 euró környékén indul az ára, ami forintra átszámolva úgy 17 millió forintot jelent

– árulta el a nem mindennapi óra árát a szakértő.

Címkék:
drága, arany, luxus, szakember, szórakozás, luxusóra, curtis, tiktok, luxuscikkek, voice,