Nyomoz a rendőrség Jákob Zoltán és Harsányi Levente ügyében: komoly bűnügybe keveredtek?

Pénzcentrum2023. augusztus 23. 18:45

Manipulált kép terjed az interneten, Harsányi Levente, Stohl András és Jákob Zoltán arcmásával is próbálkoznak a csalók.

Megint a régi nóta: az elmúlt hetekben ismét egyre több olyan hordetést láthatunk, ahol ismert emberek nevét és arcát felhasználva hirdetnek valamilyen terméket vagy szolgáltatást. Most Stohl András, Jákob Zoltán és Harsányi Levente lettek az áldozatok, az ő hírnevükre mászva próbálkoznak a csalók - írja a Naphire.hu.

A lap megkeresésére a BRFK azt közölte, hogy személyes adattal visszaélés vétség miatt rendelt el nyomozást ismeretlen tettes ellen. Harsányi Levente azért is nagyon felháborodott, mert a manipulált képen őt viszik el bilincsben a rendőrök, ezért feljelentést is tett.

Milyen érdekes, hogy amióta megtörtént a rendőrségi feljelentés, azóta elmúlt, azóta láttam Stohl Andrást és Jákob Zoltánt is ugyanezzel a hirdetéssel. Akik ilyen bűncselekményekben utaznak, már kellő tapasztalattal rendelkeznek, és pontosan tudják, miket kell tenniük, hogy nagyon nehéz legyen a nyomukra bukkanni. És ezzel keresnek is pénzt

- mondta feldúltan a népszerű rádiós.

Címkék:
csaló, rendőrség, nyomozás, csalók, szórakozás, internetes csalások,