Súlyos betegségéről vallott Gálvölgyi János: Nem tudtam, mikor adja fel a szervezetem

Pénzcentrum2023. augusztus 14. 12:31

Egy vidéki szállodában tölti szabadságát Gálvölgyi János. A színész elárulta, augusztus 22-én már próbál a Pintér Béla Társulat tagjaként. Kifejtette, azért nem a Balatonnál nyaralnak, mert az már drága lenne.

Egy döbröntei hotelben tölti szabadságát Gálvölgyi János - írja a Blikk. A színész maga is megerősítette, hogy a Pápa melletti kistelepülésen töltődnek fel a családjával, mint elmondta, rengeteg szeretetet kap azoktól, akikkel szembetalálkozik.

Jólesik, ha dicsérnek, ha azt mondják rólam, hogy újra a régi vagyok. Úgy is érzem magam, mint akit kicseréltek, s mint aki letudta a francia idegenlégió kiképzését. Mert nagyjából így éltem meg a betegséget. Nem tudtam, mikor adja fel a szerveztem. De már túl vagyok rajta, ez is a múltam része, és úgy jöttem el ide, Döbröntére, erre a tündéri településre a feleségemmel, hogy pihenünk egy jót, aztán ősszel újra jöhet a munka

- fejtette ki Gálvölgyi, aki augusztus 22-én már próbál a Pintér Béla Társulat tagjaként, a Réka és az Oltatlanok című darab bemutatójára készül. Hozzátette, azért nem a Balatonon nyaralnak mert a magyar tenger már nem olcsóbb a mallorcai tengerparti nyaralásnál.

Soha nem gondoltam volna, hogy a luxustermékek között nem valamelyik olasz vagy francia divattervező ruháját vagy táskáját említik, hanem a lángost…

JÓL JÖNNE 1 MILLIÓ FORINT?

Amennyiben 1 millió forintot igényelnél 36 hónapos futamidőre, akkor a törlesztőrészletek szerinti rangsor alapján az egyik legjobb konstrukciót, havi 33 952 forintos törlesztővel az UniCredit Bank nyújtja (THM 14,41 %), de nem sokkal marad el ettől a CIB Bank 33 972 forintos törlesztőt (THM 14,45%) ígérő ajánlata sem. További bankok ajánlataiért, illetve a konstrukciók pontos részleteiért (THM, törlesztőrészlet, visszafizetendő összeg, stb.) keresd fel a Pénzcentrum megújult személyi kölcsön kalkulátorát. (x)

 

- tette hozzá a Kossuth- és Jászai Mari-díjas színművész.

Címlapkép: Keleti Éva, MTI/MTVA 

Címkék:
szálloda, nyaralás, szabadság, hotel, betegség, színész, gálvölgyi jános,