A nyílt utcán rabolták ki Lakatos Márkot: mindene odalett, óriási a kár

Pénzcentrum2023. augusztus 10. 19:30

Barcelona egyik legelegánsabb utcáján rabolták ki Lakatos Márkot. A magyar stylist, médiaszemélyiség Instagram-oldalán számolt be a történtekről. Elmondása alapján nyaralni ment a katalán metropoliszba, de fényes nappal egy motoros kitépte a kezéből a táskáját, amiben számos értékes tárgy lapult.

Lakatos Márk Instagram-oldalán jelentkezett csütörtök reggel és arról számolt be, hogy mi történt vele nemrég Barcelonában. A stylist ugyanis a spanyol nagyvárosban barangol, ahonnan napokban többször is hírt adott magáról rajongóinak. Ezúttal azonban nem egy boldog beszámolót érkezett, hanem közölte, hogy kedd este kirabolták - vette észre a Blikk.

"Ilyen boldog voltam hétfő reggel, amikor elindultam. Imádtam az első két napot Barcelonában. Aztán kedd este KIRABOLTAK. Egy motoros kitépte a kezemből a táskámat. A legelegánsabb főutcán. Hitelkártyák, készpénz, dokumentumok. Nanushka táska, edzőcucc... Szörnyű érzés. Úgy érzed, mintha összekoszoltak volna. Hibásnak érzed magad, egyből azt számolgatod, hogy mit rontottál el" – kezdte Márk a bejegyzésében, amelyhez egy pár nappal ezelőtti, mosolygós fotót csatolt.

A stylist hozzátette, nem hagyja, hogy a bűncselekmény befolyásolja a nyaralását, már csak azért sem, mert a veszteség mellett nyert is Spanyolországban. "Ért egy nagy nyereség is. Megerősített egy régi barátságot. Köszönöm, hogy mellettem vagy és segítettél! Ti meg vigyázzatok magatokra, Csillagszórók" – írta Lakatos Márk.

Címkék:
rablás, lopás, celeb, spanyolország, híresség, barcelona, stylist,