Kvíz: 9 millió 604 ezer főre csökkent Magyarország népessége. Hány fővel voltunk többen 2011-ben?

Pénzcentrum2023. július 24. 06:45

Tudod a választ a címben megfogalmazott kérdésre? Ne habozz, töltsd le a Pénzcentrum mobilalkalmazását, és válaszolj helyesen, hogy részt vehess a sorsoláson. Értékes nyermények várnak, egy jó válasszal dupla esélyed van a nyerményre: napi és heti nyerményt is kisorsolunk!

Értékes napi és heti nyeremények várnak 2023. július 10-től, 4 héten át azokra, akik letöltik a Pénzcentrum mobilalkalmazását, és helyesen válaszolnak a NYEREMÉNYJÁTÉK menüpontban feltett kérdésekre. A játék során minden nap napi győztest hirdetünk, és hetente kisorsolunk egy-egy főnyereményt is.

A 2023. július 24-i játéknap kérdése tehát a következő:

A 2022-es népszámlálás előzetes adatai szerint 9 millió 604 ezer főre csökkent Magyarország lakónépessége. Hány fővel voltunk többen 2011-ben?

Válaszlehetőségek:

  • 564000
  • 464000

Tudod a választ? Ne habozz, töltsd le a Pénzcentrum mobilalkalmazását, válaszolj helyesen, hogy részt vehess a mai és a harmadik heti sorsoláson is. Az applikációt ide kattintva lehet letölteni Androidra és iOS-re.

JÓL JÖNNE 1 MILLIÓ FORINT?

Amennyiben 1 millió forintot igényelnél 36 hónapos futamidőre, akkor a törlesztőrészletek szerinti rangsor alapján az egyik legjobb konstrukciót, havi 33 952 forintos törlesztővel az UniCredit Bank nyújtja (THM 14,41 %), de nem sokkal marad el ettől a CIB Bank 33 972 forintos törlesztőt (THM 14,45%) ígérő ajánlata sem. További bankok ajánlataiért, illetve a konstrukciók pontos részleteiért (THM, törlesztőrészlet, visszafizetendő összeg, stb.) keresd fel a Pénzcentrum megújult személyi kölcsön kalkulátorát. (x)

 

A napi győztesek nyereménye:

  • 20.000 Ft értékutalvány az Accent Hotels szállodalánc szállodáinak valamelyikébe (kiállítástól számított 1 évig érvényesek, az igénybe vett szállodák szolgáltatási körétől függően reggelis vagy félpanziós ellátással)

A heti győztes nyereménye:

Az első és a második játékhét már véget ért, de ne csüggedj, még 2 hétig tart a nyereményjáték a Pénzcentrum App-ban. Szólj a családtagjaidnak, barátaidnak és a kollégáknak is, hogy játsszanak az értékes nyereményekért! A Pénzcentrum App nyereményjátéka még 2 hétig tart, az alábbi főnyeremények sorsoljuk még ki:

  • 3. játékhét: 2 fő 2 éjszaka pihenés a Colosseum Hotelben (kiállítástól számított 1 évig érvényes, kivéve kiemelt időszakban, félpanziós ellátással)
  • 4. játékhét: 2 fő 2 éjszaka pihenés a Hotel Narád & Park szállodában (kiállítástól számított 1 évig érvényes, kivéve kiemelt időszakban, félpanziós ellátással)

A játék menete:

  1. Töltsd le az INGYENES Pénzcentrum App-ot! (Az applikációt ide kattintva lehet letölteni Androidra és iOS-re.)
  2. Válaszolj helyesen a napi kérdésekre, hogy részt vehess a napi és heti sorsolásokon.

További részletek és játékszabályzat ITT!

Címkék:
pénzcentrum.hu, nyeremény, sorsolás, mobilalkalmazás, főnyeremény, app, nyereményjáték, applikáció, mobilapp, Pénzcentrum App,