Nyugdíjas lett Magyarország egykori legendás modellje: így éli meg az idősödő kort a díva

Pénzcentrum2023. július 23. 14:02

65 éves és nyugdíjas lett Magyarország egyik legismertebb modellje, Sütő Enikő. A modell most elmondta, hogyan érinti a kora, és hogy élete nagy tragédiából, miként tudott kilábalni.

Sütő Enikő a napokban lett 65 éves, viszont egyáltalán nem érdekli a kora. Hiszen, mint mondja fiatalnak érzi magát, ráadásul titkára nők ezrei kíváncsiak – írja a Blikk. „Ha a papírra nézek, az az igazság, hogy nyugdíjas lettem. Ha a tükörbe nézek, akkor viszont nem látok összefüggést” - vallja Sütő Enikő, aki kiemelte, nem foglalkozik olyasmivel, amire nincs ráhatása, utalva a korára és az öregedésre.

Sütő beszélt karrierjének legelejéről, amikor még nagyon fiatalon bekerült a modell-szakmába. Elmondása szerint nem érette, mit keres ott, és hiába volt ünnepelt, azt hitte, sose fogja megtalálni az életbe azt, amit igazán keres.

A negyvenes éveimben nagyon mélyen voltam lelkileg, akkor váltam el, és a gyerekvállalás sem jött össze. Ekkor váltottam életmódot, ami akkor még igazi úri huncutság volt, korszerű dolog. Ma már közhely

- árulta a lapnak Enikő, aki kitért arra is, hiába lett korán nagyon sikeres, igazán sosem azonosult a modellkedéssel. Sütő Enikő ma már inkább az egészséges életmód nagykövetének tartja magát, az ebbe az irányba fordulás tette őt boldoggá.

Címkék:
nyugdíjas, modell, szórakozás, nyugdíjak,