Rossz hír a szerencsevadászoknak: szünetelteti a lottózást a Szerencsejáték Zrt.

Pénzcentrum2023. július 15. 16:31

Karbantartás miatt kedden nem lesz elérhető a Szerencsejáték online fogadási rendszere, de azt ígérik az éjjeli munkálatok reggel hatra legkésőbb befejeződnek.

Nem csitul a lottóláz hazánkban, mint arról beszámoltunk már, giganyereségre tett szert a Szerencsejáték Zrt.: 2022-ben, 821 milliárd forint szerencsejátékokból származó árbevételt és 25,9 milliárd forint adózott eredményt ért el, az EBITDA mutatója pedig 37,2 milliárd forintra növekedett. A bázisévhez képest az árbevétel 17,2 százalékkal, a nyereményekkel csökkentett tiszta játékbevétel 12,4 százalékkal emelkedett. A nyeremények nettó értéke közel ötödével emelkedett az előző évhez képest, 2022-ben 581,8 milliárd forint volt. 

A lottózás tehát hihetetlenül népszerű, éppen ezért rossz hír a szerencsevadászoknak, hogy pár órára leáll az online fogadási rendszer, igaz, éjszaka és azt ígérik legkésőbb reggel 6-ra megtörténik a rendszerek újraindítása. 

Tájékoztatjuk kedves játékosainkat, hogy 2023. július 18-án 00:00 és 06:00 között karbantartás miatt nem lesz elérhető a Szerencsejáték Zrt. online fogadási rendszere. A leállás érinti az elektronikus fogadási rendszereket (internetes, SMS, Okoslottó mobilalkalmazás), a szerencsejatek.hu, a tippmixpro.hu és a tippmix.hu weboldalakat, valamint az internetes pályázati rendszert, és a terminálos értékesítést is. A rendszerek újraindítása legkésőbb 2023. július 18-án 06:00-ig megtörténik.

 

JÓL JÖNNE 1 MILLIÓ FORINT?

Amennyiben 1 millió forintot igényelnél 36 hónapos futamidőre, akkor a törlesztőrészletek szerinti rangsor alapján az egyik legjobb konstrukciót, havi 33 952 forintos törlesztővel az UniCredit Bank nyújtja (THM 14,41 %), de nem sokkal marad el ettől a CIB Bank 33 972 forintos törlesztőt (THM 14,45%) ígérő ajánlata sem. További bankok ajánlataiért, illetve a konstrukciók pontos részleteiért (THM, törlesztőrészlet, visszafizetendő összeg, stb.) keresd fel a Pénzcentrum megújult személyi kölcsön kalkulátorát. (x)

 

 

Címkék:
lottó, szerencsejáték, forint, karbantartás, szórakozás, szerencsejáték zrt, ötös,