Végre eldőlt Oszter Sándor mesés hagyatékának sorsa: új lakói vannak a vadászkastélynak

Pénzcentrum2023. július 12. 17:30

Szóba került az eladás, de végül családban marad az ingatlan.

Hosszas huzavona végére került pont: a másfél éve elhunyt Oszter Sándor börzsönyi birtoka a hírek szerint 700 millió forintot ért, és most gazdára is talált - erről ír a Blikk.

A lap azt írja, hogy a megoldáshoz még eladni sem kellett az ingatlant, a színész lána, Oszter Alexandra költözött be a házba párjával. A villa a Börzsöny lábánál fekszik egy 2,5 hektáros birtokon. Az 500 négyzetméteres vadászkastély mellett áll még egy vadászház is, és istállókat is találni. A birtokon ezen kívül medence, szauna, és még templom is van.

Jelenleg a lányom, Szandri és a párja élnek ott. Vigyáznak rá, hogy ne romoljon az épületek állapota, gazdálkodnak és táborokat tartanak. Azt gondolom, hogy Sándor elégedetten néz le rájuk az égből

- mondta Oszter Sándor özvegye.

Bárkinek járhat ingyen 8-11 millió forint, ha nyugdíjba megy: egyszerű igényelni!

A magyarok körében évről-évre nagyobb népszerűségnek örvendenek a nyugdíjmegtakarítási lehetőségek, ezen belül is különösen a nyugdíjbiztosítás. Mivel évtizedekre előre tekintve az állami nyugdíj értékére, de még biztosítottságra sincsen garancia, úgy tűnik ez időskori megélhetésük biztosításának egy tudatos módja. De mennyi pénzhez is juthatunk egy nyugdíjbiztosítással 65 éves korunkban és hogyan védhetjük ki egy ilyen megtakarítással pénzünk elértéktelenedését? Minderre választ kaphatsz ebben a cikkben, illetve a Pénzcentrum nyugdíj megtakarítás kalkulátorában is. (x)

borítókép: MTI Fotószerkesztőség/Beliczay László, MTI/MTVA

Címkék:
színész, ház, luxusvilla, villa, mti, oszter, használt ingatlan,