Áll a bál a Cápák között kulisszáiban: Tomán Szabina után Balogh Péter és Lakatos István is távozhat?

Pénzcentrum2023. július 5. 15:30

Nagy változások várhatóak az RTL-en futó Cápák között műsorában. Azt már pár napja lehetett tudni, hogy a befektetők székéből távozik Tomán Szabina, most viszont a hírek szerint valószínűleg nem ő az egyedüli, aki elköszön a befektetői showműsortól. Állítólag Balogh Péter és Lakatos István is elhagyja a műsort, a helyükre fiatalabb vállalkozókat kereshet a csatorna.

Tomán Szabina hétfőn jelentette be a közösségi oldalán, hogy végleg elköszön a Cápák közöttől. A döntését az üzletasszony azzal indokolta, hogy úgy érezte túl nagy volt a tempó, és nem jutott ideje a családjára és a cégére. Azonban a Blikk információi szerint nem ő az egyetlen cápa, aki nem tér vissza a következő évadban.

A meg nem erősített hírek szerint ugyanis a kezdetek óta látható Balogh Péter, és a harmadik szériában csatlakozó Lakatos István sem szerepel majd a 2024-ben induló, hatodik évadban. Ezzel pedig az eredeti befektetői gárdából mindössze Balogh Levente és Moldován András maradhat a műsorban.

A Blikk megkereste ezzel kapcsolatban az RTL sajtóosztályát, ám a hivatalos válasz szerint, ha változás történik a műsort illetően, arról időben tájékoztatni fogják a nézőket. Azonban a lap egy, a műsoron dolgozó munkatárstól megtudta, hogy már folynak a castingok az új befektetők kiválasztására.

Szabina helyére már találtak egy igen sikeres üzletasszonyt, ám szeretnék a műsor készítői ebben a produkcióban is érvényesíteni az RTL koncepcióját: fiatalítanák a csapatot, ezzel nyitva a fiatalabb nézők felé. Két olyan férfi vállalkozót keresnek, akik ifjú koruk ellenére már komoly sikereket tudhatnak maguk mögött, és akiknek a munkásságát sokan követik. A castingok már javában zajlanak

JÓL JÖNNE 1 MILLIÓ FORINT?

Amennyiben 1 millió forintot igényelnél 36 hónapos futamidőre, akkor a törlesztőrészletek szerinti rangsor alapján az egyik legjobb konstrukciót, havi 33 952 forintos törlesztővel az UniCredit Bank nyújtja (THM 14,41 %), de nem sokkal marad el ettől a CIB Bank 33 972 forintos törlesztőt (THM 14,45%) ígérő ajánlata sem. További bankok ajánlataiért, illetve a konstrukciók pontos részleteiért (THM, törlesztőrészlet, visszafizetendő összeg, stb.) keresd fel a Pénzcentrum megújult személyi kölcsön kalkulátorát. (x)

 

– mondta az informátor, aki azt is elárulta, hogy új cápaként felmerült Csoknyay Zoltán, a Hooded Staff divatmárka tulajdonosának, Pachert Balázs a Balázs Kicks nevű üzlet tulajdonosának neve is.

Címkék:
rtl klub, rtl, cápák között, balogh levente, cápák, tomán szabina, rtl magyarország, blikk,