Megszólalt Suhajda Szilárd felesége: rövid üzenetet küldött a hegymászó helyzetéről

Pénzcentrum2023. május 27. 08:34

Friss hírek érkeztek Suhajda Szilárd, az eltűnt magyar hegymászó felkutatásávan kapcsolatban, melyet egy Facebook posztba osztottak meg az éjjel. 

"Továbbra is a híreket várjuk Szilárdról

Igazán köszönjük azt a nagyfokú érdeklődést, ami Szilárd expedícióját övezi. Nagyon szeretnénk mindenkit folyamatosan tájékoztatni, de jelenleg a helyzet tisztázása köti le minden erőnket.

Egyelőre nem szeretnénk minden apró részletet közölni a jelenleg zajló mentéssel kapcsolatban, mert azok csak felesleges találgatások táptalaját képezik. A serpák jelenleg is úton vannak a Hillary-lépcső irányába, vagyis abba az irányba, ahol Szilárdot legutoljára látták.

Abban biztosak lehettek, hogy a hazai háttércsapatnál aligha várja valaki jobban a híreket. Amint pontos információk állnak rendelkezésünkre a mentés kimenetelét illetően, akkor azt itt közzétesszük. Előfordulhat hogy ez 12, de akár 24 óra is lehet."

Loading...

Május 24-én, szerda délelőtt Suhajda Szilárd Facebook-oldalán közölték, hogy a hegymászó bejelentkezett műholdas telefonon, nagyjából 8700 méteres magasságból. Azóta a magyar hegymászó nem ad életjelet magáról.

JÓL JÖNNE 1 MILLIÓ FORINT?

Amennyiben 1 millió forintot igényelnél 36 hónapos futamidőre, akkor a törlesztőrészletek szerinti rangsor alapján az egyik legjobb konstrukciót, havi 33 952 forintos törlesztővel az UniCredit Bank nyújtja (THM 14,41 %), de nem sokkal marad el ettől a CIB Bank 33 972 forintos törlesztőt (THM 14,45%) ígérő ajánlata sem. További bankok ajánlataiért, illetve a konstrukciók pontos részleteiért (THM, törlesztőrészlet, visszafizetendő összeg, stb.) keresd fel a Pénzcentrum megújult személyi kölcsön kalkulátorát. (x)

 

 

 

Címkék:
facebook, magyar, szórakozás, friss, sportoló, hegy,