Őrületes kincseket rejtett Pécsi Ildikó otthona: erre bukkantak az új tulajok

Pénzcentrum2023. május 22. 17:06

Az új tulajdonosokat a kertben található apró csodás növények mellett egy másik nagy meglepetés is várta: fényképek, jelmezek, bútorok.

A színésznő halála után fia, Szűcs Csaba eladta a házat, mert nem tudta fenntartani. Egy építési vállalkozó vette meg, aki a hatalmas udvart hat telekre osztotta fel. Ezekre társasházakat építenek. A színművésznő háza és a körülötte lévő kert egy része megmaradt, hiszen fia az eladáskor kikötötte a vállalkozónak, csak akkor jöhet létre az üzlet a telekről, ha a ház és a körülötte lévő kert megmarad. Szerencsére ő ezt figyelembe vette, valamint az új tulajdonosok is nagy gondot fordítanak rá. 

Az új tulajdonosokat a kertben található apró csodás növények mellett egy másik nagy meglepetés is várta:

"A művésznő fia korábban elvitte azokat a dolgokat, amelyekre igényt tartott. Azonban így is maradt még itt néhány családi fotó, bútor vagy jelmez Pécsi Ildikó hagyatékából" – mesélte Eszter a Blikknek, aki semmiképpen sem szeretné kidobni a színésznő emlékeit, amelyek egyelőre a garázsban pihennek.

Szeretnénk ezeket a Pécsi Ildikó Színi Társulatnak vagy a színművész fogadott fiának és a szellemi hagyaték örökösének, L. Péterfi Csabának ajándékozni.

JÓL JÖNNE 1 MILLIÓ FORINT?

Amennyiben 1 millió forintot igényelnél 36 hónapos futamidőre, akkor a törlesztőrészletek szerinti rangsor alapján az egyik legjobb konstrukciót, havi 33 952 forintos törlesztővel az UniCredit Bank nyújtja (THM 14,41 %), de nem sokkal marad el ettől a CIB Bank 33 972 forintos törlesztőt (THM 14,45%) ígérő ajánlata sem. További bankok ajánlataiért, illetve a konstrukciók pontos részleteiért (THM, törlesztőrészlet, visszafizetendő összeg, stb.) keresd fel a Pénzcentrum megújult személyi kölcsön kalkulátorát. (x)

 

Címlapkép:MTI/Kovács Attila

Címkék:
hagyaték, halál, kert, ház, szórakozás, fiatalok, színésznő, növény,