Rossz napja volt több tízezer magyarnak: alig valamit kerestek ezen a héten

Pénzcentrum2023. május 13. 08:20

A magyarok most nem voltak túl szerencsések, de a főnyeremény is tovább halmozódik, senkire sem mosolygott rá igazán a szerencse.

Tegnap este kihúzták az Eurojackpot pénteki nyerőszámait. Ebben a játékban 5 számot kell eltalálnunk egy ötven számos mezőn, a másik mezőn pedig két számot kell bejelölni. Nyeremény akkor illet meg bennünket, ha az A-mezőn legalább kettő, miközben a B-mezőn is legalább egy találatunk van.

Ezeket a számokat húzták ki pénteken este:

10; 27; 30; 32; 34; 5; 8.

Az Eurojackpoton telitalálat nem született, így a jövő hét keddi sorsoláson már 15 millió euróért, átszámítva 9,2 milliárd forintért szállhatnak harcba a szerencsevadászok.

Nem mosolygott rá Fortuna a magyarországi Eurojackpo-játékosokra a 19. játékhét második, pénteken este megtartott sorsolásán. Igaz, hogy a külföldiek sem lehetnek maradéktalanul elégedettek. A legnagyobb magyar nyeremények az V. nyerőosztályban született, ahol nyolc honfitársunk nyert 128 ezer forintot. A legnagyobb külföldi nyeremény pedig a II. nyerősosztályban született, 5 játékos bruttó 325 ezer eurót kaszált.

Címkék:
nyeremény, szerencsejáték, sorsolás, főnyeremény, eurojackpot, péntek, lottósorsolás, szórakozás, nyeremények, eurojackpot lottó,