Kiszivárgott: tényleg visszatérhet Curtis az RTL képernyőjére?

Pénzcentrum2023. április 24. 12:16

Újabb kihívás vár a drogbotrányairól elhíresült Curtisre, aki a Blikk információi szerint az X-Factort váltó The Voice zsűritagja lesz az RTL-en. De rajta kívül is sok új arc tűnik fel a kiszivárgott listában.

Nemrég derült ki, hogy idén ősszel nem indul újra az X-Faktor, helyette a külföldön nagy népszerűségnek Örvendő The Voice című tehetségkutatót tűzi képernyőre az RTL. A hír bejelentése óta pedig mindenki azt találgatja, hogy vajon kik lesznek a négytagú zsűriben.

A hírek szerint pedig máris összeállt a csapat, aminek többek között Curtis is a tagja. A pletykák szerint rajta kívül láthatjuk még a zsűriben Király Viktort – aki egyébként korábban indulóként maga is részt vett az amerikai szériában –, az X-Faktor 2019-es győztesét, a mindössze 22 éves Manuelt. A zsűri egyetlen női tagja pedig Hien lesz, aki még 2008-ben tűnt fel a Megasztárban és 2014 óta az Egyesült Államokban tanul a Berklee egyetemen.

Egyébként sokáig kérdéses volt, hogy a 11 évadot megélt X-Factor legutóbbi mentorcsapatából (Puskás Peti, Herczeg Erika, Gáspár Laci és ByeAlex) átül-e valaki az új műsor zsűrijébe, azonban a jelek szerint egy teljesen új formáció áll össze, akiket már coachoknak hívnak.

Címkék:
visszatérítés, zsűri, rtl, curtis, kihívás,