Óriási változás a magyarok egyik kedvenc streamingjénél: akárcsak Netflix, korlátoznák a felhasználókat

Pénzcentrum2023. április 19. 19:25

A szolgáltató arról tájékoztatta ügyfeleit, hogy az RTL+ streaming szolgáltatás Általános Szerződési Feltételei (ÁSZF) lényegesen módosulnak. Az egyik lényeges módosítás, hogy a felhasználói fiókkal – tekintet nélkül arra, hogy mely szolgáltatási csomaggal rendelkezik valaki – egyidejűleg 5 darab eszközre lehet majd belépni, illetve bejelentkezve maradni - azon eszközök száma változatlan, melyeken egyidejűleg tartalmat tud nézn a felhasználó: RTL+ Light használata során jelenleg 1 darab eszköz, RTL+ Active és RTL+ használata során jelenleg 3 darab eszköz.

Változik továbbá, hogy RTL+ szolgáltatási csomagra történő előfizetés esetén a megadott bankkártya adatok ellenőrzése során nem kerül a továbbiakban semmilyen összeg zárolásra a bankszámlán. Közölték azt is, hogy egyértelműsítették az RTL+ szolgáltatási csomagra történő előfizetés esetén a hónapforduló napjának meghatározását, és pontosították a Letöltött Tartalmak megtekinthetőségének időtartamát, mely a Letöltött Tartalom elindításától számított 48 óra, legfeljebb azonban 30 nap.

Azt is közölték, hogy egyértelműsítették, hogy amennyiben az RTL+ szolgáltatási csomag havi előfizetési díjával az általunk megbízott szolgáltató a megadott bankszámlát nem tudja megterhelni – tekintettel arra, hogy a bankszámlán nem áll rendelkezésre elegendő összeg –, viszont az RTL+-ra vonatkozó előfizetést a továbbiakban is fenn kívánja tartani a felhasználó, úgy meg kell adni ismételten a bankkártya adatait. Továbbá egyértelműsítették, hogy az rtl.hu honlapon és az RTL.hu applikációban történő regisztrációval az RTL+ szolgáltatás platformjaira, az rtplusz.hu honlapon és az RTL+ Magyarország applikációban történő regisztrációval az RTL+ szolgáltatás platformjain felül az rtl.hu honlapra és az RTL.hu applikációba is be lehet lépni, így

a regisztráció esetleges törlése is érintheti mind az RTL+ szolgáltatáshoz, mind az rtl.hu szolgáltatáshoz tartozó felhasználói fiókot.

Ezért arra intik a felhasználókat, fokozottan ügyeljenek arra, hogy a regisztrációjuk törlését megelőzően az előfizetésüket minden esetben mondják le!

LAKÁST, HÁZAT VENNÉL, DE NINCS ELÉG PÉNZED? VAN OLCSÓ MEGOLDÁS!

A Pénzcentrum lakáshitel-kalkulátora szerint ma 10 millió forintot, 15 éves futamidőre, már 7,21 százalékos THM-el,  havi 89 803 forintos törlesztővel fel lehet venni a CIB Banknál. De nem sokkal marad el ettől a többi hazai nagybank ajánlata sem: az Erste Banknál 8,04% a THM, a Raiffeisen Banknál 8,09%; az UniCredit Banknál 8,12%,  a K&H Banknál 8,31%, akárcsak az OTP Banknál. Érdemes még megnézni magyar hitelintézetetek további konstrukcióit is, és egyedi kalkulációt végezni, saját preferenciáink alapján különböző hitelösszegekre és futamidőkre. Ehhez keresd fel a Pénzcentrum kalkulátorát. (x)

Módosultak, illetve egyértelműbbek lettek az RTL+ szolgáltatás technikai feltételei is és bővült az ügyfélszolgálat elérhetősége - olvasható a tájékoztatásban. 

Címkék:
bankkártya, rtl klub, szolgáltató, előfizetés, szórakozás, szolgáltatás, rtl, szolgáltatók, streaming, rtl magyarország, streaming szolgáltatás, szolgáltatások,