10 órakor indul az őrület: megkezdődik a Guns N' Roses magyar koncerjére a jegyértékesítés

Pénzcentrum2023. február 24. 09:55

Február 24-én, 10 órakor indul a jegyértékesítés a Guns N' Roses július 19-i magyarországi koncertjére. Amit eddig meghirdettek elővételes jegyek, azok pillanatok alatt elfogytak.

Február 24-én, 10 órakor indul a jegyértékesítés a Guns N' Roses július 19-i magyarországi koncertjére. Tegnap viszont a szervező cégnél már lehetett venni ÁLLÓ ás KIEMELT ÁLLÓ jegyeket, amik pillanatok alatt elfogytak - tájékoztatott hivatalos Facebook oldalán a szervező. A jegyárak borsosak, ahogy arról már beszámoltunk, rengeteg kategóriában lehet azokat megvásárolni, kb. 20 ezer forinttól egészen 400 ezer forintig, ahogy arról a lenti kép is tanúskodik:

Az 1985-ben alakult zenekar lemezeiből több mint 100 millió fogyott világszerte. A klasszikus felállás a kilencvenes évek közepéig dolgozott együtt, ezután a frontember Axl Rose vitte tovább a csapatot, amelybe 2016-ban tért vissza a gitáros Slash és a basszusgitáros Duff McKagan.

A stadionokat, fesztiválokat és arénákat magában foglaló új Guns n' Roses-turné Európában érinti Spanyolországot, Belgiumot, Dániát, Norvégiát, az Egyesült Királyságot, Németországot, Svájcot, Olaszországot, Hollandiát, Franciaországot, Romániát, július 19-én Magyarországot, majd három nappal később a görög fővárosban fejeződik be. Az észak-amerikai állomások között olyan történelmi helyek szerepelnek, mint a bostoni Fenway Park vagy a chicagói Wrigley Field.

(Címlapkép - LUIS TEJIDO, MTI/MTVA)

Címkék:
jegyértékesítés, koncert, jegyvásárlás, koncertek,