Szenzációs bejelentést tett a Magyar Nemzeti Cirkusz: ilyen élménypark sem volt még az országban

Pénzcentrum2023. február 22. 15:34

Szenzáció címmel indul országjáró turnéjára a Magyar Nemzeti Cirkusz utazó társulata; az immár hatszoros Arany-díjas cirkuszigazgató, ifj. Richter József azonban mást is tartogat idén márciusra a tarsolyában a szórakozni vágyó közönségnek. A Richter Safari Park, a hazai turizmus kiemelkedő élményparkja a 2023-as szezonban már földön, vízen és levegőben is kínál programokat a látogatóknak. A nagykőrösi autós safari vitathatatlanul legnagyobb új attrakciója a nagymacskáknak épített hatalmas kifutó, ahova a bátor kalandorok arra alkalmas járművekkel behajthatnak a fehér tigrisek és oroszlánok közé.

Magyarország legszínvonalasabb utazó cirkusza, a Magyar Nemzeti Cirkusz 29. országos turnéját kezdi március 15-én Budapesten, a Pólus Center mellett felállított óriás sátorban. A Richter család nevével fémjelzett 70 fős társulat hagyományosan a nemzeti ünnepen tartja premier előadását, melyet idén Szenzáció címmel indít útjára. 

A gálaműsor címéhez méltóan olyan szenzációs produkciókat vonultat fel, mint a tavalyi év végén a Latinai Nemzetközi Cirkuszfesztiválon arany díjjal jutalmazott magyar lovasakrobata szám, melynek különlegessége, hogy egy ügető lovon három ember áll egymás nyakában. A nagyszabású show egyik csúcspontja a tradicionális lengőtrapéz szám, melyben a vakmerő artista lélegzetelállító tripla szaltóját csodálhatják a kupolában.

A közönség felhőtlen szórakozásáért nemzetközi artistaművészek is felelnek, a Braziliából érkező száguldó motorosok ezúttal új formációban, női pilótával szerepelnek a halálgömbben, kiváló komikus nevettet kicsiket és nagyokat, de háziállatokból sem lesz hiány; kutya, valamint macska produkciókat is láthat a nagyérdemű. A hamisítatlan cirkuszi hangulatért a Nemzeti Cirkusz élőzenekara felel. A Szenzáció című, több mint 2 órás világszínvonalú műsor kosztümös főpróbájának teljes bevételét az Együtt a Daganatos Gyermekekért Alapítvány-nak ajánlja fel a Richter család.

A Magyar Nemzeti Cirkusz vadállatai a nemzetközi állatvédelmi irányelveknek megfelelően a cirkuszi munkát maguk mögött hagyva a Richter Safari Parkban tölthetik megérdemelt pihenésüket. A parkban számukra ideális környezetben folytathatják életüket, miközben a közönséggel való kapcsolatuk is megmarad.

A március végi nyitásra rengeteg újdonsággal készülünk, igazi attrakciókra lehet majd számítani földön, vízen és levegőben. Szerencsésnek mondhatjuk magunkat, hiszen idén lehetőségünk volt olyan csodálatos cirkuszi nagymacskákat is befogadni, akik a jövőben természetközeli környezetben élhetnek tovább a parkunk területén

– mondta ifj. Richter József, a Richter Safari Park alapítója. 

JÓL JÖNNE 1 MILLIÓ FORINT?

Amennyiben 1 millió forintot igényelnél 36 hónapos futamidőre, akkor a törlesztőrészletek szerinti rangsor alapján az egyik legjobb konstrukciót, havi 33 952 forintos törlesztővel az UniCredit Bank nyújtja (THM 14,41 %), de nem sokkal marad el ettől a CIB Bank 33 972 forintos törlesztőt (THM 14,45%) ígérő ajánlata sem. További bankok ajánlataiért, illetve a konstrukciók pontos részleteiért (THM, törlesztőrészlet, visszafizetendő összeg, stb.) keresd fel a Pénzcentrum megújult személyi kölcsön kalkulátorát. (x)

 

A Richter Safari Park Nagykőrösön, 32 hektáros területen, több mint 300 állattal és megannyi újdonsággal idén március 31-től várja a látogatókat. A hatalmas terület adta lehetőségeket kihasználva a 4 kilométeres autós safari során a világ legnagyobb szárazföldi emlősei, elefántok és Namibi, a zsiráf mindennapjait ismerhetik meg a park vendégei, akik az útvonalon meg is etethetik a park állatlakóit; zebrákat, tevéket, lámákat, struccokat, emukat, szürkemarhák, vízibivalyokat.

A bátor kalandoroknak igazi hajmeresztő élménnyel készülnek Nagykőrösön; a ragadozó safari egzotikus nagymacskák közé enged behajtást az erre a célra kialakított járművekkel. A túra során testközelből tekinthetőek meg a tigrisek és oroszlánok, a tapasztalt safari vezetők edukációs tevékenysége pedig kiemelkedő jelentőségű. A Richter Safari Parkban töltött nap egyik fénypontja, az elefántfürdetés az arra alkalmas 4 hektáros tóban, amelyet a nap többi részében vízibicikli túrákra használhatnak az érdeklődők.

A programok sora végeláthatatlannak tűnhet, a legkisebbeknek állatsimogatóval, dínóparkkal, játszótérrel és vidámparkkal kedveskednek, vendégeiket az autós safari végén felállított cirkuszi sátorban pedig színvonalas műsorszámokkal szórakoztatják. Önmagában is rendkívüli attrakciónak ígérkezik a 30 méteres Safari-Eye, ahonnan madártávlatból csodálható meg a park teljes területe és állatlakói.

Címkék:
család, park, állatkert, március, magyar, nemzetközi, szórakozás, állat, állatvédelem, richter,