Munkásszállón tengeti napjait a Fekete Vonat sztárja: anyagilag padlóra került, mi lesz vele?

Borsonline2023. január 18. 09:45

Rájár a rúd a Fekete Vonat énekesére: mint kiderült, egy munkásszálláson lakik 3 hónapja, aminek a költsége napi 15 ezer forint. A Bors információi szerint zenésztársával, Fatimával ügyvédet fogadott, hogy jogász segítségével járjanak utána, hol csúszhatott el az eredetileg sikerre hivatott buli. 

A Fekete Vonat január hetedikei nagykoncertjével kapcsolatban már másnap kiderült, nem volt annyi bevétel, amennyit a koncert szervezője ígértek a tagoknak. Mint arról beszámoltunk, Fatima és Beat jelentős gázsielőleget kapott, mely meghaladta a konstrukció szerint nekik járó honorárium összegét. A Bors információi szerint a két zenész ügyvédet fogadott, hogy jogász segítségével járjanak utána, hol csúszhatott el az eredetileg sikerre hivatott buli. 

Fehér Tibor, Beat jelenleg a Kőbányai úton egy munkásszállón húzza meg magát a lap szerint. A koncert előtt ugyanis összeveszett a feleségével, és mivel nem akarta érzelmileg lenullázni magát a nagy buli előtt, a saját nyugalma érdekében elszeparálódott a világtól. A szállás költsége napi 15 ezer forint.

A családomat is igyekszem támogatni, a lányom – talán emlékeznek még rá, egy éve elszöktette a szerelme – szakított a férfival és hazajött. Hat hónapos terhesen

 - nyilatkozta.

Címkék:
vonat, forint, buli, koncert, munkásszálló, jogász,