A Skandináv lottó nyerőszámai a második héten

Pénzcentrum2023. január 11. 20:54

Kihúzták a Skandináv lottó 2023/2. heti nyerőszámait. Ezen a héten telitalálatos szelvény nem volt, így a következő héten 315 millió forint lesz a tét a skandin.

A Skandináv lottó játékban 35 számból kell 7-et kiválasztani. A számok hetente egy kézi és egy gépi sorsoláson vesznek részt, mindkét sorsoláson 7-7 számot húznak ki. Ez akkor jár pénznyereménnyel, ha a játékosnak az egyik vagy akár mindkét sorsoláson legalább 4 találata van. A főnyereményt az egy sorsoláson elért 7 találat jelenti. Az 1. hét nyerőszámaiért görgess lejjebb.

A gépi sorsolás nyerőszámai:

2; 6; 14; 16; 17; 27; 34.

A kézi sorsolás nyerőszámai:

3; 5; 14; 21; 28; 30; 31.

Mivel ezen a héten telitalálatos szelvény nem született, így a 3. játékhéten 315 millió forint keresi majd gazdáját a Skandináv lottón.

NULLA FORINTOS SZÁMLAVEZETÉS? LEHETSÉGES! MEGÉRI VÁLTANI!

Nem csak jól hangzó reklámszöveg ma már az ingyenes számlavezetés. A Pénzcentrum számlacsomag kalkulátorában ugyanis több olyan konstrukciót is találhatunk, amelyek esetében az alapdíj, és a fontosabb szolgáltatások is ingyenesek lehetnek. Nemrég három pénzintézet is komoly akciókat hirdetett, így jelenleg a CIB Bank, a Raiffeisen Bank, valamint az UniCredit Bank konstrukcióival is tízezreket spórolhatnak az ügyfelek. Nézz szét a friss számlacsomagok között, és válts pénzintézetet percek alatt az otthonodból. (x)

További nyeremények:

6 találat: egyenként 223 840 forint
5 találat: egyenként 5 310 forint
4 találat: egyenként 1 815 forint

Szakmai megbecsülés, elismertség kutatás 2023

A Pénzcentrum új felmérése ismét arra keresi a választ, hogy milyen az egyes szakmák megítélése Magyarországon: elismertek-e, a társadalmilag hasznos szakmának tekinthetők-e, illetve túl- vagy alulfizetettnek tartott hivatások-e. Két éve, 2021-ben már elvégeztük ugyanezt a kutatást - melynek eredményei itt olvashatók -, így össze tudjuk majd vetni a korábbi adatokkal az új válaszokat. Ez alapján az is kiderül majd, mely szakmák megítélése változott sokat az elmúlt években. Köszönjük, hogy kérdéseinkre adott válaszaiddal segíted a munkánkat!

Címkék:
lottó, szerencsejáték, sorsolás, skandináv lottó, millió, szórakozás, szelvény, skandináv,