Ádáz harcot vív a rezsidémonnal Nagy Feró: a rocklegenda már régóta hidegben alszik

Pénzcentrum2023. január 7. 17:01

A legendás zenésznek komoly változásokat kellett eszközölnie az otthonában az elszálló energiaárak miatt. A részletek a Blikknek árulta el. 

A világban beköszöntött energiaválság nemcsak az átlagos embereket sújtja, hanem a művészeket is. Nagy Feró sem kivétel ez alól. A Kossuth-díjas művész az utóbbi hónapokban fokozottan odafigyel arra, mire és mennyit költ.

A legendás rocker a bulvárlappal folytatott beszélgetés során elárulta, hogy kénytelen volt ő is változtatni az eddigi szokásain, hiszen az ő számláit sem kímélik a megemelkedett energiaköltségek. Mint mondta, újra cserépkályhával fűt, így a feleségével általában 16-17 fokban alszanak.

A nappaliban van egy cserépkályhám, amit évek óta nem üzemeltem be. Most az adja a meleget, így költséghatékonyabb a fűtés. Emellett függönyöket szereltem a ház több pontjára, amelyek fogják a meleget. Viszont csak egy helyiséget fűtünk ki

- árulta el Feró, hozzátéve, hogy a feleségével egyébként sem szeretnek melegben aludni, így nem zavarja őket, hogy a hálószobában mindössze 16-17 fok van. Kiemelte továbbá, ez is a spórolás egy formája, elég hozzá egy meleg takaró.

JÓL JÖNNE 1 MILLIÓ FORINT?

Amennyiben 1 millió forintot igényelnél 36 hónapos futamidőre, akkor a törlesztőrészletek szerinti rangsor alapján az egyik legjobb konstrukciót, havi 33 952 forintos törlesztővel az UniCredit Bank nyújtja (THM 14,41 %), de nem sokkal marad el ettől a CIB Bank 33 972 forintos törlesztőt (THM 14,45%) ígérő ajánlata sem. További bankok ajánlataiért, illetve a konstrukciók pontos részleteiért (THM, törlesztőrészlet, visszafizetendő összeg, stb.) keresd fel a Pénzcentrum megújult személyi kölcsön kalkulátorát. (x)

 

A fűtés mellett az étellel kapcsolatban is a spórolás mellett döntött Nagy Feró és a felesége, ugyanis az üzletekben jól megnézik, hogy mit és mikor vásárolnak. Feró egyébként a hétköznapokban szívesen főz, így rálátása is van arra, hogy mennyit költenek ételekre. 

Címkék:
fűtés, rezsi, spórolás, celeb, fűtési szezon, celebnyugdíjas, rezsidémon, életmód, bulvár, energetikai felújítás,