Rongyrázás a javából: őrült összeget költött Majka karácsonyi ajándékra

Pénzcentrum2022. december 27. 17:01

Elhalmozta Majka az idén a zenekarát ajándékokkal. A rapper nem aprózta el a dolgot, többszázezres órákat vett a kollégáinak – szúrta ki a Blikk.

Majka és a zenekara egy budapesti étteremben ünnepelték a karácsonyt, a zenész pedig nem igazán nézte az ajándékok árát, amiket vett. Ugyanis a banda mind a 13 tagjának vett Majka egy-egy TAG Heuer karórát, aminek darabja röpke 777 ezer forintba kerül.

A műsorvezető Instagram oldalán köszönte meg zenekarának az elmúlt 1 évet, ahol láthatjuk, hogy a rapper mindenkinek szárazjégen „tálalva” szolgálta fel a luxuskarórákat, amit a Beszéljünk órákról TikTok-csatorna készítője, Lakatos Zsolt is kiszúrt:

A Tag Heuer Formula 1 kvarz kronográfról azt kell tudni, hogy 43 milliméteres acéltokban érkezik, a számlapja Forma–1-es carbonfiber, feketés, szürkés, sárgás, természetesen zafírral, gumiszíjon, svájci kvarc Ronda kronográfszerkezettel. Az ára Magyarországon 777 ezer forint

– mondta el az óraszakértő.

JÓL JÖNNE 1 MILLIÓ FORINT?

Amennyiben 1 millió forintot igényelnél 36 hónapos futamidőre, akkor a törlesztőrészletek szerinti rangsor alapján az egyik legjobb konstrukciót, havi 33 952 forintos törlesztővel az UniCredit Bank nyújtja (THM 14,41 %), de nem sokkal marad el ettől a CIB Bank 33 972 forintos törlesztőt (THM 14,45%) ígérő ajánlata sem. További bankok ajánlataiért, illetve a konstrukciók pontos részleteiért (THM, törlesztőrészlet, visszafizetendő összeg, stb.) keresd fel a Pénzcentrum megújult személyi kölcsön kalkulátorát. (x)

 

Azaz ha átszámoljuk, akkor Majka röpke 10 millió forintot költött csak az órákra, és ebben még nincs benne az éttermi számla sem.

Címkék:
majka, ajándék, instagram, karóra, luxusóra, tiktok,