Mutatjuk a hirdetést: borsos áron eladó a legendás balatoni borászat

Pénzcentrum2022. december 26. 21:02

Egy valósi kuriózum keresi most új tulajdonosát a Szent György-hegyen, Hegymagason, ahol a Boksay Pincészetet árulják jelenpillanatban is, röpke 1 milliárd forintért.

Eladásra kínálják a legendás hegymagasi Boksay Pincészetet. Az összesen 57 235 négyzetméteres borászatot 1 milliárd forintért hirdették meg. A telek tartalmaz egy 37070 négyzetméteres szőlőt és egy 2022 négyzetméteres pincészetet a teljes berendezéssel. Mindezt egy szigetelt, beépített nyílászárós házzal és balatoni örök-panorámával.

A körülbelül 57 ezer négyzetméteres telken található még egy 1057 négyzetméter nagy borfeldolgozó épület palackozóval és címkézővel, illetve magában foglal egy 8906 négyzhetméteres zártkert besorolású telket (aminek az építési engedélye idén lejár) rajta 2 darab téliesített, hűtő-fűtő klímával rendelkező vendégház teljes berendezéssel és a kiadáshoz szükséges engedélyekkel.

A meghirdetett ár tartalmazza a szőlőtermesztéssel és feldolgozással, illetve annak tárolásával kapcsolatos ingóságókat is, mint a berendezések, gépek, járművek, meglévő borok és borpárlat stb.

Címkék:
bor, borászat, hűtő, szőlő, milliárd, négyzetméter, berendezés, pincészet, szőlészet,