Hiába csökkentették jócskán az árát: eladhatatlan a magyar milliárdos otthona

Pénzcentrum2022. december 19. 10:15

Újra árulják a multimilliárdos, Udvarházy Ferenc kaliforniai házát, azonban a jelek szerint nem akad rá vevő: 16 milliárd forinttal kellett csökkenteni az árán, mert annyira nem volt rá kereslet – számolt be a Blikk.

Az Amerikai Egyesült Államokban vált milliárdossá repülőgép lízingelésből az 56-os menekült, Udvarházy Ferenc, aki Kalifornia egyik legdrágább villáját építette meg, a Villa Firenze-t. Az impozáns, három telken elterülő otthont a magyar üzletember még 2017-ben adta tovább, mai értéken 63 milliárd forintnyi dollárért.

Az 1998-ban épült ingatlan második tulajdonosának azonban nem volt ilyen szerencséje: 16 milliárd forinttal csökkentenie kellett a kért árat, mert nem nagyon akadt komoly érdeklődő. Az ingatlan pedig elképesztően drága még így is, hiszen Sylvester Stallone Beverly-Park-i kastélyát februárban 23 milliárd forintnyi dollárért vette meg Adele, míg Mark Wahlberg színész szintén a közelben lévő othonát 35 milliárd forintnyi dollárért cserélt gazdát.

Pedig a kastélynak is beillő ház megéri a pénzét: a 47 milliárd forintért egy 10 hektáros telket kapunk, amin van egy főház, vendégház, medencék, teniszpálya, kosárpálya és nem utolsósorban 13 hálószoba, 17 nagyobb, 8 kisebb fürdőszoba és 30 autó részére parkoló.

Címkék:
ingatlan, milliárdos, luxusingatlan, színész, luxuslakás, magyar, milliárd, luxusotthon, milliárdok,