Így nyert sportfogadással milliókat a lottózás arca: ez a titka a szerencséjének

Blikk2022. december 17. 10:57

Nemrég igazán nagy, 3,8 millió forintos nyeremény is ütötte Harsányi Levente markát - írja a Blikk. A műsorvezető bízik a szerencsében és szenvedélyesen szeret játszani, rendszeresen megteszi a tétjeit sportfogadásban. Moat azt is elárulta, mi a módszere, hogyan fogad.

 

Ez volt az eddigi legnagyobb nyereményem. Ez persze, nem azt jelenti, hogy állandóan ilyen nagy összegeket nyerek, a minap éppen negyvenezer forintot vesztettem, sőt ez a foci-világbajnokság eddig teljesen veszteséges számomra, egyetlenegy meccsel nem jártam sikerrel

– árulta el Harsányi Levente a lapnak. Sajátos módszeréről is beszélt: míg mások a csapatok korábbi eredményeit tüzetesen tanulmányozva fogadnak, addig a műsorvezető tényleg komolyan veszi, hogy ez bizony egy szerencsén múló játék. Szerinte "a statisztikák böngészése megöli az egészet".

A SzerencseSzombat műsorvezetője úgy szokott fogadni, hogy kiválaszt hat meccset, külön-külön papírra felírva beleteszi egy gömbbe, egy másikba pedig hat fogadási tételt dob bele. Ezután összesorsolja a meccseket a fogadási tételekkel. Csak focimeccsekre szokott fogadni. Harsányi Levente elmondása szerint egy-két naponta újabb és újabb tétet tesz meg, de ez az egyetlen káros szenvedélye, bár nem olcsó szórakozás.

Címkék:
lottó, nyeremény, szerencsejáték, sportfogadás, játék, szerencseszombat, műsorvezető, szórakozás, statisztikák,