Mélyszegénységről vallott Janicsák Veca: nehéz gyerekkora volt az énekesnőnek

Pénzcentrum2022. október 10. 20:02

Gyermekkoráról vallott Janicsák Veca. Az Elviszlek magammal műsorában nem csak arról mesélt, hogy a szülei miért váltak el, de arról is, hogy mi várta otthon, amikor hazaért az iskolából.

Nehéz, szeretethiányos gyermekkoráról mesélt Janicsák Veca D.Tóth Krisztának az Elviszlek magammal műsorában. Az énekesnő elmondta, hogy szülei az ő születése miatt váltak szét, ami miatt életét végig kísérte a szeretethiány.

Arról is beszélt, hogy bár hiába volt sztárcsemete, a 2. kerületi iskolából hazaérve mélyszegénység várta otthon. Mint elmondta, a nagymamája óvónői fizetéséből éltek négyen, egy félkész házban, ahol nem volt fűtés, fát kellett gyűjteniük, hogy meleg legyen a házban.

Fáztam, és örültem, ha kaptam vacsorát otthon

-mondta az énekesnő. Édesanyja iparművészként takarítónak állt, így 10 nehéz év után kezdtek egyenesbe jönni. Édesapja nem vett részt a nevelésébe, így szeretné, ha ez nem ismétlődne meg. Édesapját az unokája már érdekli, ő pedig arra törekszik, hogy kislánya és édesapja között jó viszony alakuljon ki.

NULLA FORINTOS SZÁMLAVEZETÉS? LEHETSÉGES! MEGÉRI VÁLTANI!

Nem csak jól hangzó reklámszöveg ma már az ingyenes számlavezetés. A Pénzcentrum számlacsomag kalkulátorában ugyanis több olyan konstrukciót is találhatunk, amelyek esetében az alapdíj, és a fontosabb szolgáltatások is ingyenesek lehetnek. Nemrég három pénzintézet is komoly akciókat hirdetett, így jelenleg a CIB Bank, a Raiffeisen Bank, valamint az UniCredit Bank konstrukcióival is tízezreket spórolhatnak az ügyfelek. Nézz szét a friss számlacsomagok között, és válts pénzintézetet percek alatt az otthonodból. (x)

Nálunk én voltam az apa és az anya is egyben. Én tartottam el az egész családot, én végeztem el minden munkát. Belebetegedtem az életembe, de kijöttem belőle

-emlékszik vissza Janicsák Veca.

Címkék:
gyermek, sztár, mélyszegénység, énekes,