Döntött az operatív törzs: elmarad ez a fontos ünnepi program, sokan csalódottak lesznek

Pénzcentrum2022. augusztus 19. 14:32

A kedvezőtlen időjárás miatt döntöttek így, a Honvédséget is megkérdezték. Más programok megtartásáról később döntenek.

A kedvezőtlen időjárás miatt elmarad holnap, vagyis az államalapítás ünnepén a rendkívül népszerű katonai légi parádé - közölte nem sokkal ezelptt az ünnepek biztonságos lebonyolításáért felelős operatív törzs. Mint közleményükben írják: a kedvezőtlen időjárás miatt döntöttek úgy, hogy elmarad ez a Duna feletti program, a döntést átbeszélték a Magyar Honvédség illetékeseivel is.

A többi programot, köztük a koncerteket vagy az elmaradhatatlan tűzijátékot egyelőre nem fújták le. Mint a közlemény fogalmaz: "a szombaton 21 órakor kezdődő tűzijátékról az operatív törzs a holnap 12 órai ülését követően fog döntést hozni. Bármilyen, a programokban bekövetkező változásról azonnal tájékoztatjuk a közvéleményt. Tisztelettel kérünk minden érdeklődőt, hogy mielőtt útnak indulna, részletesen tájékozódjon a rendelkezésre álló aktuális információkról a Szent István napi programsorozat applikációján, honlapján és a média híradásain keresztül."

Címkék:
időjárás, augusztus 20, ünnep, tűzijáték, időjárásjelentés, program, időjárás előrejelzés, operatív törzs, nemzeti ünnep,