Jogosan kelt ki magából Tóth Gabi? Ennyi pénzt kért volna tőle a bébiszitter

Pénzcentrum2022. július 18. 21:31

Tóth Gabi jelenleg bébiszittert keres, hogy férjével tudjanak békésen dolgozni. Az énekesnő most viszont a Család.hu-n arról számolt be, hogy egyes gyerekcsőszök egy kisebb vagyont kérnek el tőle csak azért, mert ő ismert ember.

A 34 éves Tóth Gabi és párja Krausz Gábor jelenleg bébiszittert keresnek, mert, mint ahogyan az énekesnő elmondta nem tudja mindig a nagyszülőkre bízni a kislányukat. Gabi egyrészről persze nagyon örül annak, hogy a járványhelyzet csillapodásával újra vannak fellépések és tud dolgozni. Ráadásul miután férje Gábor szakács mind a kettőjüket érintette a pandémia és így szükségük is van a munkára.

A probléma a keresgélésben ott kezdődik, hogy Gabiék nem fix munkarendben dolgoznak, ezért nem tudja pontosan megmondani előre, hogy mégis mikor van szüksége a segítségre. Így az énekesnő kénytelen volt szembesülni a kis magyar valósággal, miszerint nem is olyan könnyű jó áron jó munkaerőt találni:

Már tudom, hogy tényleg nem könnyű segítséget találni, de azért még bíztam benne, hogy nem lehetetlen. Képzeljétek, ilyen és ezekhez hasonló mondatokat kaptam (…): Előre egy hónapra tudnom kell, hogy mikor kell jönnöm. Amennyiben ahhoz képest változik, akkor is kérem a pénzt a lefoglalt időintervallumra.

– írja a blogjában Tóth Gabi, aki elárulta, hogy mi volt a legarcpirítóbb kérés amivel megkereste az egyik jelentkező:

NULLA FORINTOS SZÁMLAVEZETÉS? LEHETSÉGES! MEGÉRI VÁLTANI!

Nem csak jól hangzó reklámszöveg ma már az ingyenes számlavezetés. A Pénzcentrum számlacsomag kalkulátorában ugyanis több olyan konstrukciót is találhatunk, amelyek esetében az alapdíj, és a fontosabb szolgáltatások is ingyenesek lehetnek. Nemrég három pénzintézet is komoly akciókat hirdetett, így jelenleg a CIB Bank, a Raiffeisen Bank, valamint az UniCredit Bank konstrukcióival is tízezreket spórolhatnak az ügyfelek. Nézz szét a friss számlacsomagok között, és válts pénzintézetet percek alatt az otthonodból. (x)

Sokan azt gondolják, hogy a magyar előadók is az amerikai sztárok színvonalán élnek. Hát nagyon nem. A többiek nevében nem tudok beszélni, nekünk nem is célunk. Engem tényleg nem a luxus tesz boldoggá. Imádom a hétvégi piacozásokat, a falusi csendes életet. Nem hordok luxuscipőket és megfizethetetlen táskákat sem használok. Hétköznapi életet élünk, csak más időbeosztásban. Szóval a lényeg, hogy nem tudok kifizetni vagyonokat pár óra segítségért. Volt olyan hölgy, aki 600 000 Ft-ot kért (volna)

– mesélte az énekesnő. Krausz Gábor és a pápa előtt is fellépő Tóth Gabi így még nem találták meg a tökéletes jelöltet, aki a kis Hannarózára fog vigyázni, de azt az írásában kihangsúlyozta, hogy esze ágában sincs ennyit fizetni senkinek. Jelenleg ugyanis spórolni próbálnak, hogy egy esetleges következő lezárás ne viselje meg a családot, és tudjanak venni egy közös otthonuk a Dunakanyarban.

Címkék:
pénz, fizetés, pénzügyek, luxusfizetés, magyar, magyar fizetések,