Súlyos milliókat bukhat Curtis: sokba fájhat a szakítás Majkával, ugorhat a sztárgázsi

Pénzcentrum2022. július 12. 09:31

Milliókat bukhat Curtis azon, hogy ismét szétváltak útjai Majkával: 10 fellépésnyi gázsiról ugyanis minden valószínűséggel lemondhat. A szakember szerint egy-egy komolyabb fellépésük 6,5 millióba került, de ebben benne van a stáb fizetése és a technika is.

Tízmillió forintot is bukhat Curtis azon, hogy újra szétváltak Majkával, tudta meg a Bors. Majka és Curtis fellépései rendre tömegeket vonzanak, a lap szerint egy nagyobb koncertért hat és félmillió forint körüli összeget kap az egész produkció. Ez nemcsak a két fellépő gázsija, hiszen egy nagyobb koncertre több kamionnyi technikával érkeznek, és sokáig készülnek.

A lap által megkérdezett zeneipari szakember szerint 50-60 fő alkotja a stábot, a technikusok mellett táncosok, zenészek, énekesek is vannak. Mint kifejtette: egy gitáros vagy billentyűs százezer forint körüli összeget keres egy koncerten, a frontemberek gázsija az egymillió forintot is megközelítheti.

Augusztus végéig még hét nagykoncert szerepelt Majka és Curtis naptárában, ami azt jelenti, hogy Curtis tíz fellépés gázsiját is elbukhatja csak ezen a nyáron. Valójában ennél kisebb lehet a vesztesége, mert szólóban folytatja, hétvégén például két helyszínen is koncertezik önállóan. A műsorszervező irodák nyilvános adatai szerint több mint 400 ezer forintért vállal Curtis egy félórás műsort.

Címkék:
majka, gázsi, fellépés, koncert, sztárgázsi, curtis,