Bukhatja 1,8 milliárd forintját az Ötöslottó legújabb nyertese: még nem dőlhet hátra

Pénzcentrum2022. június 20. 15:44

Valaki szombat este 1 785 282 580 forintot kaszált az Ötöslottón. A nyertes nem nyugodhat meg, hiszen a kifizetésig még hátravan az adminisztráció. 90 napon belül kell jelentkezni a Szerencsejáték Zrt.-nél, aztán kezdődhet a folyamat.

A 24. héten a Pénzcentrum a megszokottak szerint élőben közvetítte az Ötöslottó sorsolását. Az eheti játékhétenlett telitalálat, egy szerencsés játékos 1 785 282 580 forintot kaszált a "12; 22; 26; 27; 31" számsorozattal.

A nyertes nem nyugodhat még meg, ugyanis a szabályok szerint nem elég csupán a megfelelő számokat beikszelni! A lottónyertes addig nem dőlhet hátra, amíg nincs még a zsebében a nyeremény. A nyertesnek ugyanis a sorsolás napjától számított 90 napon belül kell jelentkeznie a Szerencsejáték Zrt.-nél. Az ilyen rendkívül nagy összegű nyeremények esetére külön telefonszámot tart fenn a lottótársaság - ez az úgynevezett nagynyertes-vonal. A telefonszám a www.szerencsejatek.hu oldalon és minden értékesítőhelyen megtalálható.

A társaság eddigi nagy nyertesekkel kapcsolatos tapasztalatai alapján elmondható, hogy a játékosok többsége csak akkor hiszi el igazán, hogy ő ütötte meg a főnyereményt, ha már kifizetésre került a pénz.

Címkék:
lottó, nyeremény, Ötöslottó, szerencsejáték, játék, lottónyertes,