Túlélőcsomag a VOLT fesztiválra: ezek cuccok mindenképpen legyenek nálad bulizáskor

Pénzcentrum2022. június 6. 14:45

Idén újra lesznek végre nyári fesztiválok a járvány utána, a VOLT fesztivál már a hónap végén nyitja a szezont. Sokan várják, hogy újra bulizhassanak egy jót, azonban nem árt felkészülten menni a nyár legnagyobb eseményeire. Összegyűjtöttük, mit érdemes magunkkal vinni a fesztiválos túlélőcsomagban.

Két év kihagyás után idén végre újra lesznek nyári fesztiválok, az első most is a soproni VOLT fesztivál június 21-25 között. A pandémia után már bizonyára sokan várják, hogy végre egy jót bulizzanak, azért nem árt felkészülten nekiindulni a fesztiválszezonnak. Nem mindegy, hogy az embernél van-e fájdalomcsillapító a másnaposságra, otthon felejeti-e a telefontöltőt, vagy épp kéznél van-e az esőkabát, ha jön egy zivatar.

A Pénzcentrumnál összeszedtük, hogy mit érdemes tenni a fesztiválos túlélőcsomagba, hogy ne érjen minket kellemetlen meglepetés bulizás közben. A következőket legyenek nálunk: fejfájáscsillapító, kézfertőtlenítő, naptej, telefontöltő, sebtapasz, szúnyogriasztó, kulacs/vizespalack, nedves törlőkendő, esőkabát, füldugó, és legalább egy övtáska, amiben kéznél lehet a telefonunk, pénztárcánk, illetve minden más praktikus dolog is belefér.

Azt is kiszámoltuk, hogy mennyiből jön ki ez a túlélőcsomag: nagyjából 10-20 ezer forintot szánjuk arra, hogy minden legyen nálunk a fesztiválszezonban. Ez természetesen a napi buliszett, ha valaki ott is alszik, akkor a sátor és a hálózsák elengedhetetlen részei a túlélőcsomagnak.

Címkék:
fesztivál, volt fesztivál, volt, fesztiválok,