Ennyi pénzt tapsolnak el Schobert Norbiék egy párizsi luxushotelben: van pénz lóvéra

Pénzcentrum2022. június 6. 14:01

A sztárpár a napokban érkezett meg Párizsba, hogy kissé megkésve megünnepelje Schobert Norbi áprilisi születésnapját. 

Schobert Norbi és Rubint Réka mostani párizsi tartózkodásuk idején a francia főváros egyik magasan jegyzett luxushoteljében szálltak meg. Réka fotóinak tanúsága szerint kilátogattak a híres Roland Garros tenisztornára is, szálláshelyként pedig egy arannyal, pompával gazdagon ellátott hotelt választottak - számol be a Promotions.

A lap szerint híres vastorony pozíciójából, illetve a reggeli kávé elfogyasztására szolgáló erkély korlátjának mintázatából viszonylag könnyen kitalálható, hogy a csodás, 5 csillagos Shangri-La hotelről van szó. Az elegáns szálló 2010-ben éledt újjá a mai formájában, és kereken 100 szobát és lakosztályt kínál a vendégeknek. Két étterme közül az egyik Michelin-csillaggal rendelkezik.

A hotel saját honlapja szerint így a nyár elején 1400 és 6000 euró között kínálnak szállást két fő részére egyetlen éjszakára, ami azt jelenti, hogy Norbiéknak 550 ezer és 2,3 millió forint közötti összeget kell kiperkálniuk naponta. A Booking.com szállásfoglaló oldalon 750 ezer és 1,7 millió forint közötti sávban találtunk most szobákat és lakosztályokat a Shangri-La hotelben.

 

Címkék:
pénz, forint, millió, párizsi, norbi,