Válik Csősz Bogi és milliárdos férje: így osztozhatnak meg a mesés vagyonon

Pénzcentrum2022. május 24. 10:16

 A Feleségek luxuskivitelben egykori sztárja, Csősz Talu-Csősz Boglárka és török milliárdos férjének a kapcsolata válságba került a Blikk információi szerint. Bár a pár próbálta megmenteni a kapcsolatát mégis úgy döntöttek, hogy lezárják a kapcsolatukat. Ami minden idők legdrágább sztárválása lehet hazánkban.

Csősz Boglárka még csak 24 éves volt, amikor egy isztambuli szórakozóhelyen megismerkedett leendő férjével, a milliárdos török építési vállalkozóval, Burak Taluval. A színésznőből lett üzletasszony most pedig 12 év házasság után kénytelen lemondani az Ezeregy éjszakába illő gazdagságról és kényelemről.

Ráadásul nem kis luxustól kell most Boginak könnyes búcsút vennie, hiszen Burak vagyonát néhány évvel ezelőtt körülbelül 700 milliárd forintnyi dollárra becsülték, amivel a világ ezer legtehetősebb embere közé tartozott. A korábbi nyilatkozatok alapján pedig Bogi sose gondolt a válásra, hiszen bár van B terve, de házassági szerződést sose írtak alá.

Odakint minden nő a vagyonának nagy részét ékszerekbe fekteti. Ha egy feleség kérhet valamit, az biztos gyémánt lesz. Nem számítanak a márkák vagy a ruhák, az az elv, hogy ami rajtam van, az az enyém, és ha olyan helyzetbe kerülök, bármikor átforgathatom készpénzre. Pár ezer dollár rögtön a zsebbe

– nyilatkozta még korábban a volt színésznő a Blikknek. Bogit pedig ezen felül se kell féltenünk egy másodpercig sem, hiszen saját vállalkozásai is vannak: 2019-ig két, luxus kozmetikumokkal foglalkozó céget is vezetett, ám a hírek szerint ezt férje sose nézte jó szemmel. Burak ugyanis inkább azt szerette volna, ha Bogiból egy klasszikus feleség válik, aki csak kísérgeti a férjét.

A Blikk megkeresésére Bogi némi hezitálás után cáfolta a pletykákat, de a pár egy ismerőse elárulta, hogy a luxusfeleség nehéz időszakon megy keresztül, hiszen komoly válságba került a kapcsolatuk.

JÓL JÖNNE 1 MILLIÓ FORINT?

Amennyiben 1 millió forintot igényelnél 36 hónapos futamidőre, akkor a törlesztőrészletek szerinti rangsor alapján az egyik legjobb konstrukciót, havi 33 952 forintos törlesztővel az UniCredit Bank nyújtja (THM 14,41 %), de nem sokkal marad el ettől a CIB Bank 33 972 forintos törlesztőt (THM 14,45%) ígérő ajánlata sem. További bankok ajánlataiért, illetve a konstrukciók pontos részleteiért (THM, törlesztőrészlet, visszafizetendő összeg, stb.) keresd fel a Pénzcentrum megújult személyi kölcsön kalkulátorát. (x)

 

Nehezen viseli, hogy csak látványelem legyen befolyásos férje mellett, ez pedig egyre nagyobb problémákat szült az elmúlt években

– fogalmazott az ismerős.

Címkék:
milliárdos, törökország, válás, válság, legdrágább, luxusfeleség,