Elosztotta vagyonát Kulcsár Edina és Csuti: már csak formaság lesz a válóper?

Pénzcentrum2022. május 16. 13:31

Mindenben megegyezett Kulcsár Edina és Csuti, elosztották közös vagyonukat. Korábban kiderült, hogy az immár ex-celebházaspár cége igen jövedelmező, ingatlanuk pedig akár 150 milliót is érhet.

Kulcsár Edina és Csuti megegyeztek arról, hogy miként osztják el egymás közt az anyagi javaikat a válás után - írja a Blikk. Mint a pár egyik közeli ismerőse elmondta, nem ment egyszerűen az egyezkedés, hiszen az első hetekben sok volt a fájdalom és a szomorúság.

Mint kiderült több alkalommal is egyeztettek a válás körülményeiről és az álláspontok lassan közeledtek, majd nemrég sikerült is teljesen megegyezniük. 

Mindenben megegyeztük, de hogy miként, az csak ránk és a szűk baráti körünkre tartozik

– erősítette meg Csuti. Mindez azt jelenti, hogy a válóperük várhatóan inkább csak formalitás lesz.

NULLA FORINTOS SZÁMLAVEZETÉS? LEHETSÉGES! MEGÉRI VÁLTANI!

Nem csak jól hangzó reklámszöveg ma már az ingyenes számlavezetés. A Pénzcentrum számlacsomag kalkulátorában ugyanis több olyan konstrukciót is találhatunk, amelyek esetében az alapdíj, és a fontosabb szolgáltatások is ingyenesek lehetnek. Nemrég három pénzintézet is komoly akciókat hirdetett, így jelenleg a CIB Bank, a Raiffeisen Bank, valamint az UniCredit Bank konstrukcióival is tízezreket spórolhatnak az ügyfelek. Nézz szét a friss számlacsomagok között, és válts pénzintézetet percek alatt az otthonodból. (x)

Korábban a Pénzcentrum is megírta, hogy elég szép vagyont kellett elosztania a házaspárnak: cégük Social Guru Kft. 2020-ban 135 milliós nettó bevételt termelt. Emellett nemrégiben költöztek be a szigetszentmiklósi álomotthonukba, amit éveken át építettek, és az ingatlanpiaci szakértők szerint akár 150 milliót is érhet.

Arról nem tudni, mi lesz a lakáshitel sorsa, amely a hírek szerint nagyjából 70 millió forint is lehet. Ez már csak azért is fájhatott Kulcsár Edinának, mert sok influencerszerződését felmondták a válás miatt rázúduló népharag miatt.

Címkék:
hitel, vállalkozás, cég, ingatlan, házasság, válás, vagyon, szórakozás, influencer, kulcsár edina,