Visszavonulásáról vallott Hosszú Katinka: erre készül az olimpiai bajnok

Pénzcentrum2022. május 12. 12:03

Hosszú Katinka a jövőbeli terveiről beszélt a Víz összeköt című, a június 18-án kezdődő magyarországi vizes világbajnokságot felvezető magazinműsorban számolt be. A 33 éves úszónő egyik célja, hogy megszerezze 100. érméjét a vizes vb-n. A kérdés, hogy utána mi lesz.

A háromszoros olimpiai bajnok, Hosszú Katinka még 2004-ben, 15 évesen kezdte el gyűjteni az érmeket a világversenyen. A bécsi rövidpályás Eb után négy évvel már nagymedencés versenyen szerzett érmet, majd 2009-ben megnyerte a világbajnokságot. De az igazi érmedömping 2012-ben indult, amikor Iron Ladyként lett közismert.

Az M4 Sport műsorában Katinka elmondta, hogy egyelőre most csak egy vél lebeg a szeme előtt: meg akarja szerezni 100. érmét a nagy nemzetközi versenyen, de ez nem jelentené számára a végállomást.

Azt így nem merem, meg nem is szeretném kimondani: ha megvan, akkor befejezem a pályafutásomat. Ezt még annyira úgy nem érzem, tehát hogy ha. Idézőjelben, ne adj' Isten, vagy mégis sikerül augusztusig, akkor azt nem tudom elképzelni, hogy akkor elköszönjek az úszástól. Ha megvan, akkor az lesz, hogy sikerült elérnem egy olyan célt, amit kitűztem magam elé, és a világon még senkinek sem sikerült

– mondta el a háromszoros olimpiai bajnok, aki arról is beszámolt az interjúban, hogy hogyan hatott az életére a koronavírus-járvány.

NULLA FORINTOS SZÁMLAVEZETÉS? LEHETSÉGES! MEGÉRI VÁLTANI!

Nem csak jól hangzó reklámszöveg ma már az ingyenes számlavezetés. A Pénzcentrum számlacsomag kalkulátorában ugyanis több olyan konstrukciót is találhatunk, amelyek esetében az alapdíj, és a fontosabb szolgáltatások is ingyenesek lehetnek. Nemrég három pénzintézet is komoly akciókat hirdetett, így jelenleg a CIB Bank, a Raiffeisen Bank, valamint az UniCredit Bank konstrukcióival is tízezreket spórolhatnak az ügyfelek. Nézz szét a friss számlacsomagok között, és válts pénzintézetet percek alatt az otthonodból. (x)

Fotó: Kovács Tamás, MTI/MTVA 

Címkék:
karrier, olimpia, verseny, hosszú katinka, visszavonulás, olimpikon,