Megáll az ész: méregdrága luxusautót vett G.w.M, másnak a háza nem ér ennyit

Pénzcentrum2022. április 21. 15:32

Akár 50 millióba is kerülhet az az S-osztályos Mercedes, amelyet nemrégiben G.w.M vásárolt. Eközben a zenész százezer forintnyi gyerektartást kínált exének, két gyermeke anyjának, Nagy Melanie-nak, ő azonban ezt kevesellte.

A felszereltségtől függően akár 55-60 millió forintba is kerülhet az az S-osztályos Mercedes, amelyet a jelek szerint G.w.M nem bérel, hanem meg is vásárolt. A Blikk az autót bemutató Instagram-bejegyzés kommentjei között vette észre a kereskedő hozzászólását, amely arra utal, hogy Kulcsár Edina párja megvette az autót.

A lap korábban arról írt, hogy a zenész százezer forintnyi gyerektartást kínált exének, két gyermeke anyjának, Nagy Melanie-nak, ő azonban ezt kevesellte. A felek egyelőre nem tudtak megegyezni. A rapper a Storynak az ügy kapcsán azt mondta:

Melanie inkább ügyvédhez fordult, és havi 1,5 millió forintot követelt, amit viszont én utasítottam vissza. De ha bebizonyosodik, hogy egy másfél és egy ötéves gyereknek valóban ennyi kell havonta, a föld alól is előteremtem ezt az összeget, és én magam vásárolok be nekik ennyiért.

Hozzátette: korábban két, szintén tízmilliókat érő kocsiját – egy Mercedest és egy Porschét – Nagy Melanie-nak adta. A Blikk kereste a rappert, azonban bővebben nem kívánt nyilatkozni.

Bárkinek járhat ingyen 8-11 millió forint, ha nyugdíjba megy: egyszerű igényelni!

A magyarok körében évről-évre nagyobb népszerűségnek örvendenek a nyugdíjmegtakarítási lehetőségek, ezen belül is különösen a nyugdíjbiztosítás. Mivel évtizedekre előre tekintve az állami nyugdíj értékére, de még biztosítottságra sincsen garancia, úgy tűnik ez időskori megélhetésük biztosításának egy tudatos módja. De mennyi pénzhez is juthatunk egy nyugdíjbiztosítással 65 éves korunkban és hogyan védhetjük ki egy ilyen megtakarítással pénzünk elértéktelenedését? Minderre választ kaphatsz ebben a cikkben, illetve a Pénzcentrum nyugdíj megtakarítás kalkulátorában is. (x)

Címlapkép: Instagram

 

Címkék:
autó, gyerek, válás, mercedes, gyerektartás, kulcsár edina,