Újra dobogóra állt a magyar csapat a Bocuse d’Or-ön: Széll Tamás és csapata elhozta az ezüstöt

Pénzcentrum2022. március 25. 08:00

Előkelő helyezést ért el a Széll Tamás elnöksége alatt versenyző csapat a Bocuse d’Or rangos szakácsversenyen. Évek után először újra dobogón állhatott a magyar csapat.

Széll Tamás 2016-os győzelme óta nem állt magyar csapat a Bocuse d’Or rangos szakácsverseny dobogóján. Idén viszont a jelek szerint megtört az átok, hiszen ezüstéremmel távozott Dalnoki Bence és csapata.

Dalnoki Bence mellett, aki egyébként a Michelin-csillagos Stand étterem sous chefje, Nyirkos Patrik dolgozott a boxban, miközben Széll Tamás koordinátorként és Szulló Szabina a csapat elnökeként a boxon kívül segítette a munkájukat.

A zsűri összefoglalója alapján a verseny ezúttal sokkal kiélezettebb volt, mint az megszokott, ennek ellenére a magyar csapatnak elmondása szerint minden pontosan úgy sikerült, ahogyan tervezték, így kifejezetten büszkék lehetnek a második helyért.

Az idén a Hungexpon megrendezett bajnokság első helyezettje Dánia lett, míg Norvégia a bronzérmet vihette haza.

NULLA FORINTOS SZÁMLAVEZETÉS? LEHETSÉGES! MEGÉRI VÁLTANI!

Nem csak jól hangzó reklámszöveg ma már az ingyenes számlavezetés. A Pénzcentrum számlacsomag kalkulátorában ugyanis több olyan konstrukciót is találhatunk, amelyek esetében az alapdíj, és a fontosabb szolgáltatások is ingyenesek lehetnek. Nemrég három pénzintézet is komoly akciókat hirdetett, így jelenleg a CIB Bank, a Raiffeisen Bank, valamint az UniCredit Bank konstrukcióival is tízezreket spórolhatnak az ügyfelek. Nézz szét a friss számlacsomagok között, és válts pénzintézetet percek alatt az otthonodból. (x)

Fotó: Fónyad Orsolya

Címkék:
verseny, magyar, szakács, csapat, ezüstérem,