Kiderült az igazság: ebből élt olyan nagy lábon VV Aurelio, rengeteg pénzt tapsolt el

Pénzcentrum2022. február 27. 16:04

Örökségéből élt nagy lábon Aurelio, mielőtt börtönbe vonult: édesapja Svájcban volt óratervező és többek között Berlusconinak is dolgozott. A valóságshow-szereplő bevallotta azt is, hogy is tízmilliókat örökölt édesapja után. Mint a műsorban kifejtette, rengeteg pénz állt a házhoz akkor is, amikor megnyerte a Való Világot, és szerepelt a tévében utána.

Kiderült, miből élt olyan nagy lábon VV Aurelio. Az Összezárva Hajdú Péterrel című műsorban elmondta, hogy édesapja Svájcban volt óratervező és többek között Berlusconinak is dolgozott. Mindenük megvolt, luxusban éltek, amíg apja csődbe nem ment, ezért költöztek Bajára. 

A valóságshow-szereplő később bevallotta azt is, hogy még így is tízmilliókat örökölt édesapja után.

Aurelio jelenleg börtönbüntetét tölti, mert jogerősen elítélték emberrablásért.

Mint a műsorban kifejtette, rengeteg pénz állt a házhoz akkor is, amikor megnyerte a Való Világot, és szerepelt a tévében utána:

Megnyertem a VV-t, voltam a dzsungelben, műsorvezető voltam, volt egy olyan hónap, hogy érkezett négymillió kettő' tizedikén a számlámra

NULLA FORINTOS SZÁMLAVEZETÉS? LEHETSÉGES! MEGÉRI VÁLTANI!

Nem csak jól hangzó reklámszöveg ma már az ingyenes számlavezetés. A Pénzcentrum számlacsomag kalkulátorában ugyanis több olyan konstrukciót is találhatunk, amelyek esetében az alapdíj, és a fontosabb szolgáltatások is ingyenesek lehetnek. Nemrég három pénzintézet is komoly akciókat hirdetett, így jelenleg a CIB Bank, a Raiffeisen Bank, valamint az UniCredit Bank konstrukcióival is tízezreket spórolhatnak az ügyfelek. Nézz szét a friss számlacsomagok között, és válts pénzintézetet percek alatt az otthonodból. (x)

- mesélte, majd hozzátette, egy hét alatt elverte ezt a pénzt.

 

Címkék:
öröklés, youtube, örökös, örökösödés, valóságshow,