Színt vallott Bajor Lili: ebből élt a pandémia alatt a legendás színész lánya

Pénzcentrum2022. február 22. 19:01

Bajor Lili a Meglepetés Magazinnak vallott arról, hogyan tartotta fenn magát a lezárások alatt. A bulvárlapnak a színésznő arról vallott, sosem akart édesapja árnyékában élni. 

Bajor Lili sosem akart az édesapja, a hét éve elhunyt Bajor Imre neve mögé bújni: ezt bizonyítja, hogy két és fél éve, amióta elvégezte az egyetemet, sok olyan kezdeményezésben vesz részt, amit maga talált ki és a barátaival valósít meg.

Szerencsére nagyon könnyen és gyorsan alkalmazkodom. Amikor bezártak a színházak, így nem volt bevételem, angolt tanitottam, meséket narráltam, takarítottam” – mesélte a Meglepetés magazinnak a 26 éves Lili, hogyan hidalta át a járvány időszakának nehézségeit. A színésznő arról is mesélt, hogy milyen távolabbi terveket szövöget. Célja, hogy az irodalmat, a színjátszást minél szélesebb körben népszerűsítse: „Le akarom tenni a doktorit, és gyerekeket szeretnék tanítani” – mondta határozottan.

Együtt dolgozik a Steril Gárda nevű projektben több barátjával, már el is készíttették az első anyagukat, amelyben a Karamazov testvérek című regény egy részletét dolgozták fel. A szabadúszó színésznő emellett édesapja régi barátjával, Gálvölgyi Jánossal is együtt játszik a nagysikerű Végszó című darabban.

Az öntörvényűnek tartott Lili magánéletét nem szeretné a nyilvánosság előtt élni. Annyi tudható, hogy közel tíz éve él boldog kapcsolatban filmes barátjával, de a házasságot egyikük sem sürgeti. Mint mondja, „a párommal és közös kutyánkkal mi most így vagyunk egy család”.

Címkék:
színész, bulvár, színésznő, bajor imre,